Business Analytics

Det nytter ikke å styre en virksomhet med bind for øynene. Business analytics hjelper deg med å samle inn og realisere verdier ur forretningskritisk informasjon.

Data er den nye valutaen og vi hjelper små og store organisasjoner å realisere verdiene de besitter, enten det gjelder effektivisering og automatisering av eksisterende prosesser eller å skape nye innsikter. 

Organisasjoner som setter data i sentrum av strategien sin, fremmer en data drevet kultur og evner til å skape nye forretningsmodeller er de som vil lykkes i et alt tøffere marked.

Det handler om å samle, strukturere, forvalte og tilgengeliggjøre data for analyse og innsikt, men ikke minst å lage et fundament som fasiliterer innovasjon og utvikling av nye tjenester.

Hvorfor velge oss?

Business Analytics i Sopra Steria tilbyr ende-til-ende-tjenster innenfor data management, business intelligence, data science og internet-of-things. Vi har et sterkt fagmiljø og kan levere alt fra rådgiving til utviklingstjenester. Vi tilbyr våre tjenester både i forbindelse med prosjekter og som en del av forvaltningsoppdrag for kunder.

Vil du vite mer?

Johan Wiqvist, Sopra SteriaJohan Wiqvist

Head of Business Analytics
Tlf: +47 413 74 973
E-post: johan.wiqvist@soprasteria.com