Ledertrioen i Bergen_ 440x325

Sopra Steria kjøper konsulentselskapet Labs i Bergen

Nå starter en offensiv satsning for å bli det ledende konsulentselskapet for kunder i regionen. Med oppkjøpet av Labs etablerer Sopra Steria seg med over 50 medarbeidere i Bergen. Administrerende direktør Kjell Rusti er svært fornøyd med å styrke laget med det lokale selskapet, som leverer tjenester innen digitale kundeopplevelser og transformasjon. 

Les mer

Illustrasjon_Norge_2.0_440x325

Møt oss på Arendalsuka

De neste ti årene vil vi se store endringer i norsk økonomi og arbeidsliv. Blant annet vil endret demografi, en velferdsstat under press, og nullutslippssamfunnet tvinge oss til å tenke nytt og ta i bruk ny teknologi for å kunne løse oppgavene på en bærekraftig måte.

Under Arendalsuka fra 16. til 20. august, inviterer Sopra Steria til flere samtaler om hvordan vi sammen kan skape et Norge 2.0 som er et godt sted å bo gjennom alle livsfaser, og som er godt sted å jobbe. Med oss har vi noen av Norges fremste eksperter!  Du kan delta på våre arrangementer både fysisk og digitalt! 


 

Rapporter

Illustrasjonsbilde_brikker

Topplederens digitale agenda

Hva står på den? Sopra Steria spurte 30 norske toppledere: Hva har du, som leder, fokus på nå? Hva ser du på som utfordringene og mulighetene - på kort og lang sikt?
Illustrasjonsbilde-trappetroll

Mind the gap

Hvordan kan store og små virksomheter samarbeide? 

(Rapporten er på engelsk)

Bransjene vi jobber i

Kundene våre kommer fra mange ulike bransjer. Ofte er det slik at en god løsning for én kunde, kan inspirere til å løse en utfordring hos en annen kunde, uavhengig av bransje.


Bank og forsikring Energi Forsvar og nasjonal sikkerhet Handel og service Helse Industri Medier Offentlig Telekom Transport

Blogger

Digitaliseringsgevinst uten politisk oppvask

| Benedicte Fjellanger, Ragnhild Ljosland

En stinkende møkkahaug av kompleksitet

| Jørgen Gulnes

Svart-hvitt om ledere og forfattere

| Ingrid Maria Bast, Henrik Byremo

 

 

Gjeng av unge medarbeidere

Bli en av oss


Vi søker dyktige folk som vil bidra i samfunnsnyttige prosjekter, lære av andre og bidra med kunnskap og kompetanse. Går vi sammen, så når vi lenger. Vil du bli med?

Vi forbedrer folks hverdag gjennom jobben vi gjør, sammen med de største virksomhetene i Norge. (Se filmen)

Se video