Bli en av oss

Bli en av oss

Vil du jobbe med interessante prosjekter?

Det kan du! Sammen med fine folk hos kunden og hos oss.

Hva vil du lære mer om? Vi tror at både faglig og personlig utvikling er viktig for at du skal trives. Hos oss er læring og utvikling ingen tilfeldighet. Vi har satt det hele i system gjennom kursprogram, sertifiseringer, faggrupper og personlig veiledning.

Ta gjerne en titt på Instagram-kontoene våre  @soprasteria_no og @soprasteriagraduate. Der kan du få et førsteinntrykk av den gode stemningen, og hvordan det er å jobbe hos oss.

Hvorfor jobbe hos oss?

Den viktigste årsaken til at du bør vurdere å søke jobb hos oss, er muligheten til å bryne deg på og lære av et stort, morsomt og dyktig fagmiljø. Vi har også bransjens bredeste miljø for teknologer, og vi er opptatt av godt samarbeid på tvers av avdelingene. Du vil også få muligheten til å jobbe med et spekter av samfunnsnyttige og interessante prosjekter.

Du får jobbe i avdelinger med høyt kompetansenivå på tvers av teknologier og du vil jobbe sammen med kolleger med godt humør og masse stå-på-vilje. Sopra Steria er et endringsvillig og kunnskapsdrevet selskap, og det er ikke uten grunn vi er blitt kåret til Norges beste arbeidsplass tre år på rad. Vi har et arbeidsmiljø som passer de fleste. 

Møt noen av bloggerne våre

Sterk internkultur

Sopra Steria ønsker å være det beste konsulentselskapet for de beste konsulentene. Vi er opptatt av å bygge og vedlikeholde en sterk internkultur som oppfordrer til deling og engasjement, samt faglig og personlig utvikling.

Vi liker å dele. Og det fine med gode ideer, kloke tanker og geniale løsninger er at de ikke mister sin verdi av å bli delt - snarere tvert imot. Derfor er vi opptatt av å dele med kolleger, kunder og samfunnet for øvrig, og dermed gjør vi hverandre litt klokere, litt flinkere og stadig bedre. Dessuten heier vi på hverandre. Sammen får vi til så veldig mye mer enn hver for oss. Vi kaller det «The Power of Sharing».

Ikke godene som gjør oss best 

Vi har gode forsikrings- og pensjonsordninger, med blant annet privat helseforsikring. I tillegg gir vi våre medarbeidere en ekstra ferieuke (til sammen seks uker ferie i året). Vi har en rekke bedriftshytter, og Sopra Steria gir bidrag til og rabatt på medlemskap hos utvalgte treningssentre og interessegrupper innad i organisasjonen. For å nevne noe.

Men vi tror ikke det er alle godene som gjør at vi flere ganger har blitt kåret til det beste stedet å jobbe. En av de viktigste årsakene til at de flinkeste fagpersonene vil jobbe hos oss, er at vi stadig utvikler oss som arbeidsplass, og at vi har mange spennende prosjekter med betydning for samfunnet.

Ta gjerne kontakt for en prat. Og har du jobbet hos oss før, så holder vi gjerne kontakten gjennom Sopra Steria Alumni-gruppen vår på LinkedIn. Vi vil gjerne se deg igjen! 

Ledige stillinger

Noen av våre ildsjeler!
Sjekk ut stemningen!
Jørgen Rørvik i Sopra Steria

Sopra Steria - et fantastisk sted å jobbe

See the video
Vil du vite mer?
Tiril Johansen
Tiril Johansen Rekrutteringsansvarlig