Bli en av oss

Bli en av oss

Hvorfor jobbe hos oss?

Den viktigste årsaken tenker vi, er muligheten til å bryne deg på og lære av et stort og dyktig fagmiljø. Vi har bransjens bredeste miljø for teknologer, og vi er opptatt av godt samarbeid på tvers av avdelingene.

Du får også jobbe med et spekter av samfunnsnyttige og interessante prosjekter. Du blir en del av en gjeng med høyt kompetansenivå på tvers av teknologier, med godt humør og masse stå-på-vilje.

Sopra Steria er et endringsvillig og kunnskapsdrevet selskap, og det er ikke uten grunn vi er blitt kåret til Norges beste arbeidsplass flere år på rad. Vi har et arbeidsmiljø som passer de fleste. 

Ledige stillinger

Åpen søknad

Sterk internkultur

Sopra Steria ønsker å være det beste konsulentselskapet for de beste konsulentene.

 • Vi mener at for å være det beste selskapet må vi ha stor takhøyde for forskjellighet. Fordi mennesker med ulik kjønn, alder, kulturell bakgrunn, legning og tro styrker den samlede kompetansen vår, og gjør oss i stand til å kommunisere godt med kundene våre og hverandre. Se vår mangfoldspolicy.

 • Vi har også et kvinnenettverk "Women at Sopra Steria" (WASS) som skal inspirere kvinner til å ta lederskap, øke synligheten for kvinnene i selskapet og tiltrekke flere talentfulle kvinner.

 • Vi er opptatt av å bygge og vedlikeholde en sterk internkultur som oppfordrer til deling og engasjement, samt faglig og personlig utvikling.

  Vi liker altså å dele. Og det fine med gode ideer, kloke tanker og geniale løsninger er at de ikke mister sin verdi av å bli delt. Vi deler derfor med kolleger, kunder og samfunnet for øvrig, og gjør hverandre litt klokere, litt flinkere og stadig bedre. Dessuten heier vi på hverandre. Sammen får vi til så veldig mye mer enn hver for oss.

  Vi kaller det «The Power of Sharing».

Dette er godene du får

Vi har blant annet:

 • Gode forsikrings- og pensjonsordninger, blant annet privat helseforsikring.
 • En ekstra ferieuke (til sammen seks uker ferie i året).
 • Tilgang på bedriftshytter.
 • Bidrag til og rabatt på medlemskap hos utvalgte treningssentre.
 • Faggrupper og sosiale grupper.

Men det er mer

Vi tror likevel ikke at det er alle godene som gjør at vi har blitt kåret til Norges beste arbeidsplass fire år på rad. Hemmeligheten er god arbeidskultur, stor takhøyde, deling, dialog og ledelse bygget på tillit. Vi tror at mange av de flinkeste fagpersonene vil jobbe hos oss, fordi vi stadig utvikler oss, og at vi har mange samfunnsnyttige prosjekter. Så ta gjerne kontakt for en prat eller se våre ledige stillinger.

Følg oss

Ta gjerne en titt på Instagram-kontoene våre @soprasteria_no og @soprasteriagraduate. Der får du et førsteinntrykk av den gode stemningen, og hvordan det er å jobbe hos oss.

Og har du jobbet hos oss før, så holder vi gjerne kontakten gjennom Sopra Steria Alumni-gruppen vår på LinkedIn. Vi vil gjerne se deg igjen!

Noen av våre ildsjeler!
Amir_Sopra Steria-ildsjel

Hils på Amir

2021
Ildsjeler
Silje Løvaas

Hils på Silje

2020
Ildsjeler
Anders Refsdahl

Hils på Anders

2020
Ildsjeler
God stemning tatt opp på film!
Jørgen Rørvik i Sopra Steria

Sopra Steria - et fantastisk sted å jobbe

See the video
Vil du vite mer?
Ida Sveen
Ida Sveen Senior HR-rådgiver