Snakker sammen utendørs_1560x515

Sterk kultur

Sopra Steria ønsker å være det beste konsulentselskapet for de beste konsulentene.

 • For å være det beste selskapet må vi ha stor takhøyde for forskjellighet. Fordi mennesker med ulik kjønn, alder, kulturell bakgrunn, legning og tro styrker den samlede kompetansen vår. Det gjør oss i stand til å kommunisere godt med kundene våre og hverandre. Se vår mangfoldspolicy.
 • Kvinnenettverket vårt "Women at Sopra Steria" (WASS) inspirerer kvinner til å ta lederskap, øke synligheten for kvinnene i selskapet og tiltrekke flere talentfulle kvinner.
 • Vi er opptatt av å bygge og vedlikeholde en sterk internkultur. Målet er at den skal oppfordre deg til deling og engasjement, samt faglig og personlig utvikling.
 • Kunnskapsdeling er vi opptatt av. Og det fine med gode ideer, kloke tanker og geniale løsninger er at de ikke mister sin verdi av å bli delt. Vi deler derfor med kollegaer, kunder og samfunnet for øvrig, og gjør hverandre litt klokere, litt flinkere og stadig bedre. Og vi heier på hverandre. Sammen får vi til så veldig mye mer enn hver for oss.

Vi kaller det «The Power of Sharing».

Ingen er bare det du ser - mangfold bidrar med ulike perspektiver

Dette er godene du får

Listen inneholder goder som passer til alle livsfaser:  

 • En ekstra ferieuke (til sammen seks uker ferie i året)
 • Faggrupper og sosiale grupper
 • Tilgang på bedriftshytter
 • Bidrag til og rabatt på medlemskap hos utvalgte treningssentre
 • Gode forsikrings- og pensjonsordninger, blant annet privat helseforsikring

 

Men det er mer

Det er ikke alle godene som gjør at vi har blitt kåret til Norges beste arbeidsplass flere år på rad. Dette handler ikke om å vinne tittelen, men om å få bekreftet at kulturen i selskapet er unik. I tillegg til at det gjennomgående forbedringsarbeidet faktisk fungerer. Hemmeligheten er god arbeidskultur, stor takhøyde, deling, dialog og ledelse bygget på tillit.

Vi tror at mange av de flinkeste fagpersonene vil jobbe hos oss. Fordi vi stadig utvikler oss, og fordi vi har mange samfunnsnyttige prosjekter. Så ta gjerne kontakt for en prat.

Se ledige stillinger

 

Samfunnsbidrag i prosjektene

Sopra Steria har vi satt oss mål og ambisjoner på vegne av samfunnet, kundene våre og medarbeiderne våre, basert på tre pilarer som er viktige for oss:

 • Kunnskap
 • Samarbeid
 • Samfunnsbidrag

Når vi sier samfunnsbidrag, mener vi at vi legger ned innsats, utfordrer oss selv og legger inn et ekstra gir, fordi vi ser at de løsningene vi utvikler bidrar til et en bedre hverdag for folk flest. Det er ikke teknologien i seg selv som er spennende, men verdien den skaper. Dette er det som driver oss til å gjøre vårt beste, hver dag.

Med spennende prosjekter tiltrekker vi oss de dyktigste folkene, og vi får tilliten til å ta del i enda flere samfunnskritiske prosjekter.

Yara: Utvikling av fremtidens digitale arbeidsplass

Statens vegvesen: BOLC - en digital tvilling i 3D av flytebroen over Bjørnafjorden

REMA 1000: Enkle digitale prosesser er ofte det beste

Kontakt oss

Ida Sveen

Ida Sveen

Senior HR-rådgiver