Snakker sammen utendørs_1560x515

Kulturen vår

Sopra Steria ønsker å være det beste konsulentselskapet for de beste konsulentene.

For å få til dette, må vi ha stor takhøyde for at vi er ulike. Fordi mennesker med ulikt kjønn, alder, kulturell bakgrunn, legning og tro styrker den samlede kompetansen vår. Det gjør oss i stand til å kommunisere godt med kundene våre og hverandre.

Kunnskapsdeling «Power of sharing» 

Det fine med gode ideer, kloke tanker og geniale løsninger er at de ikke mister sin verdi av å bli delt. I Sopra Steria har vi satt oss mål og ambisjoner på vegne av samfunnet, kundene våre og medarbeiderne våre. Og vi heier på hverandre. Sammen får vi til så veldig mye mer enn hver for oss. 

Vi kaller det «The Power of Sharing»

Med spennende kundeprosjekter tiltrekker vi oss de dyktigste folkene, og vi får tilliten til å ta del i enda flere samfunnskritiske prosjekter.   

Det er ikke bare et slagord, men jeg opplever at kolleger ofte setter av tid til å forklare, dele erfaringer og hjelpe hverandre. – Vilde 

Faggrupper og communities  

Våre faggrupper og communities er selve kjernen i den faglige kompetansedelingen på tvers av selskapet. De dekker kompetanseområder som vi leverer til våre kunder.  Her samles medarbeidere for å dele kunnskap og erfaringer, og hjelpe hverandre med å løse faglige utfordringer. I tillegg ivaretar gruppene også en sosial funksjon som møteplass på for eksempel kveldsseminar.  

Sosiale grupper 

I Sopra Steria har vi over 60 sosiale grupper som drives av medarbeiderne selv. Våre sosiale grupper inkluderer noe for enhver smak:   

  • Sportsinteresserte har grupper som langrenn, surfing, padel, løping, golf og yoga
  • Grupper i den mer rolige sjangeren trives med brettspill, e-sport, sjakk og poker 
  • Andre møtes for å dele livsstil og interesser som badstu, film, kjæledyr og matlaging 


Karriereutvikling 

Karriereutvikling handler om mer enn å klatre i hierarkiet og få en lederrolle. Hos oss er utvikling innen den enkeltes kompetanseområde minst like viktig – for eksempel gjennom kurs, sertifisering og det å få spennende roller i interessante prosjekter.  

Kvinnenettverk 

Kvinnenettverket vårt "Women at Sopra Steria" (WASS) inspirerer kvinner til å ta lederskap, øke synligheten for kvinnene i selskapet og tiltrekke flere talentfulle kvinner. WASS arrangerer faglige treff der alle medarbeidere er velkomne. 

Ingen er bare det du ser - mangfold bidrar med ulike perspektiver

Kontakt oss

Ida Sveen
Ida Sveen
Senior HR-rådgiver