Graduate-programmet

Vi er på jakt etter deg som er nyutdannet innen IT, økonomi og design, som er skarp i hodet, engasjert og sosial. Graduate-programmet har som mål å utvikle deg til å bli en god konsulent.

 

Hvorfor er dette en god idé?

Graduate-programmet er for deg som er nyutdannet og fersk arbeidslivet. Du blir fast ansatt fra dag én, og programmet går ved siden av din jobb som konsulent. Du får en rakettstart på karrieren og innsikt i alt fra hvordan vi jobber og tenker, innføring i grunnleggende konsulentferdigheter, og kurs i alt fra teamarbeid til innovasjon. Parallelt jobber du tett sammen med kunden på et eller flere prosjekter.

Programmet går over ni måneder og har en rekke samlinger i både inn- og utland. Litt av poenget med denne tiden er å bli kjent med de andre deltagerne fra alle avdelinger hos oss. Det nettverket vil være verdifullt gjennom hele din karriere, det er vi ganske sikre på. I tillegg så får du venner for livet.

Programmet går over ni måneder og består av et introduksjonsprogram, prosjektarbeid og flere faglige og sosiale samlinger. 

Få et unikt innblikk i livet som graduate på vår Facebook-side Sopra Steria Scandinavian Graduate Programme. Der blogger våre egne graduates for å fortelle om hverdagen sin.

Karriere: Sopra Steria-graduates hopper i luften

GLADE GRADUATES:  Graduateprogrammet kombinerer faglig utvikling med mange sosiale samlinger. Slikt blir det god stemning av!
 

Utdanning

Hvert år tar vi inn et stort antall nyutdannede studenter. Vi er spesielt på jakt etter kandidater med høyere utdanning innen teknologi, økonomi og design (sivilingeniør, siviløkonom, mastergrad eller annen høyere utdanning).

Karakterer er ikke alt, men vi tar disse med i vurderingen. Du må like å tilegne deg kunnskap raskt, og dele den med andre.

Personlige egenskaper

Du liker å boltre deg i teknologi og jobbe sammen med andre i team. Å være konsulent krever at du har gode sosiale egenskaper, at du er flink til å lytte og til å kommunisere.

Du må være fleksibel og kunne tilpasse deg forskjellige typer kunder og bedriftskulturer. Du er løsningsorientert, samarbeider godt med andre og viser innlevelse og forståelse. Du må kunne arbeide godt under press og kunne prioritere. Kanskje du har demonstrert kreativitet og engasjement gjennom foreningsarbeid eller verv?

Du er målbevisst og har vist at du klarer å realisere det du har bestemt deg for å gjøre, både gjennom studier og på fritiden. Gode kunnskaper i norsk og engelsk er en forutsetning.

Karrieremuligheter

Sopra Steria er et konsulentselskap med et av markedets sterkeste fagmiljøer innen forretnings- og IT-rådgivning, design, utvikling og forvaltning av virksomhetsnære IT-systemer og bygging av IT-infrastruktur.

Vi dekker hele verdikjeden i it-prosjekter, fra idéutvikling og planlegging til gjennomføring og videre forvaltning. Det vil si at du har mange karrieremuligheter hos oss. På sikt kan du velge om du vil spesialisere deg innenfor ditt eget fagområde eller om du vil jobbe med for eksempel test, tjenestedesign, UX, prosjektledelse eller IT- og forretningsrådgivning Sopra Steria dekker hele verdikjeden relatert til it-prosjekter, fra idéutvikling og planlegging til gjennomføring og videre forvaltning. Det vil si at du har mange karrieremuligheter hos oss, og på sikt kan du velge om hva du vil jobbe med.

 

Er du nyutdannet?

Er du interessert i å jobbe i skjæringspunktet mellom teknologi og forretning? Vi er på jakt etter deg som studerer IT, design eller økonomi, som er skarp i hodet, engasjert og sosial. 

Søk her:

Design >

IT/Tech >

Følg med på hverdagen til årets graduates: på Facebook og på Instagram