Person under rød paraply

Bank og forsikring

Vi jobber for å gi brukeren en god opplevelse i møte med banken og forsikringsselskapet

Bransjer har flere berøringspunkter med innbyggere, nærings- og samfunnsliv, enn bank og forsikringsbransjen. Bransjen er i endring, og to av de viktigste driverne er stadig sterkere konkurranse, og den raske teknologiske utviklingen. Sopra Steria bistår banker og forsikringsselskaper gjennom hele verdikjeden, fra strategi til drift.

Sopra Steria bistår banker og forsikringsselskaper gjennom hele verdikjeden, fra strategi til drift. Vi leverer forretningsrådgivning og rådgivning innen alt fra compliance, sikkerhet, digital design, store applikasjons- og infrastrukturprosjekter. Vi leverer også skyløsninger.

Digitalisering, innovasjon og automatisering skjer raskt i denne bransjen. Vi bistår bankene med kjernevirksomheten, slik at de kan ruste seg opp til å møte den nye digitale fremtiden. Over tid har vi bygget opp inngående bransjekunnskap og utviklet metodeverket Sopra Steria NEXT. Vår kunnskap hjelper kundene med å innovere, forbedre og utvikle. Vårt mål er at kundene skal ta smartere grep for fremtiden.


Hva bidrar vi med?

Ønsker du å utvikle den digitale kundeopplevelsen eller modernisere og forenkle sentrale IT-systemer? Vil du etablere gode skytjenester, eller automatisere prosesser for å spare kostnader?

Sopra Steria har over 5000 medarbeidere med spisskompetanse om utfordringene og mulighetene innen bank og forsikring, i over 20 land i Europa. Vi mener at kunnskap og kompetanse skal deles med kundene våre, slik at vi spiller hverandre gode i prosjektet, og etter fullført prosjekt.

Prosjekter

Mann smiler og ser til venstre

Vipps – og så var samarbeidet i full gang

Blogger

To kvinner på shopping

Slik endres banktjenestene

| Ola Holm

Digitale kundeutfordringer i bank og finans: Kjenner du kunden din godt nok?

| Ola Holm

Nyheter

Marte Røijen-Hammer

Sopra Steria vinner avtale med Norges Bank

3. juli 2020

2020
Bank og forsikring
Nyhet
Heidi Brunborg Lånekassen

Nå er Lånekassen i skyen

4. juni 2020

2020
Bank og forsikring
Offentlig
Nyhet
De tre medarbeiderne fra Sopra Steria på vinnerlaget

Sopra Sterias bankløsning til topps i globalt hackathon

21. mai 2020

2020
Bank og forsikring
Nyhet
Vil du vite mer?
Henning Karwowski
Henning Karwowski Kundeansvarlig for bank og forsikring/handel og service/telekom/medier

Kontakt oss

Kryss av i boksen for å bekrefte*