Popcorn og film

Medier

Vi bistår innen mediebransjen, slik brukeren får moderne tjenester

Folks medievaner er i sterk endring. Det gjør også synet på verdier og samfunn , og en konsekvens er at forretningsmodellene endres. Data og teknologi blir avgjørende for hvorvidt bransjeaktørene holder seg konkurransedyktige i et marked med raske endringer.

Fremtidens kunder forventer tilpassede tilbud, ønsker å bruke tjenestene når og hvor det passer dem, og vil ikke betale mer enn de må. Mobile kanaler og internasjonalt innhold blir mer og mer tilgjengelig.

Effektivisere IT, skalere og sikre kompetanse

Aktører i mediebransjen trenger å gripe nye muligheter, samtidig som de effektiviserer IT. Det kan de gjøre ved å ta i bruk kunstig intelligens, avansert dataanalyse, videoredigering med roboter, virtuell virkelighet (360° video), distribusjon gjennom IP-nettverk og medieproduksjon i skyen. Det er også viktig å sikre muligheten til å skalere og få inn riktig kompetanse, uansett hvilke teknologiske veivalg man tar.

Hva bidrar vi med?

Sopra Steria leverer ende-til-endetjenester, inkludert strategi, applikasjonsutvikling, infrastruktur og drift. Når medieaktører flytter IT-løsninger til skyen, får de mange nye produksjons- og distribusjonsfordeler. Sopra Steria har lang erfaring med å designe, implementere og administrere skybaserte løsninger.

Sopra Steria leverer tjenester for å analysere og modernisere systemporteføljer, inkludert systemkonsolidering, systemintegrasjon, applikasjonsutvikling og applikasjonsforvaltning.

Dersom medieselskaper skal lykkes med å øke veksten og lønnsomheten sin, kreves det digitale løsninger som er tilpasset morgendagens krav. Sopra Steria kan tilby løsninger og konsulenter innen Over-the-top television (OTT), multiscreen, broadcast management og integrasjon. Sopra Steria har også løsninger og eksperter innen kundehåndtering og betalingsløsninger for mediebransjen.

Sopra Steria er en ende-til-ende-leverandør, og kan bistå innen en rekke fagområder:

 

Blogger

3 gode grunner til å eie sin egen Google Marketing Platform

| Laure Molnes

3  tips til hvordan bedriften din bør bruke Instagram Stories

| Preben Helle

Nyheter

NRK velger Sopra Steria som digital partner

2020
Medier
Nyhet

Sopra Steria satser på Google Cloud

2019
Medier
Nyhet

Telenor velger Sopra Steria som langsiktig IT-partner


2018
Medier
Nyhet

Vil du vite mer?

Gunnar Risnes

Gunnar Risnes

Direktør for forretningsutvikling, retail

Kontakt oss

Feltene merket (*) må fylles ut

Kryss av i boksen for å bekrefte*