Skjerm med popcorn og tre med popcorn

Vi bistår innen mediebransjen, slik brukeren får moderne tjenester

Folks medievaner er i sterk endring. Det gjør også synet på verdier og samfunn , og en konsekvens er at forretningsmodellene endres. Data og teknologi blir avgjørende for hvorvidt bransjeaktørene holder seg konkurransedyktige i et marked med raske endringer.

Fremtidens kunder forventer tilpassede tilbud, ønsker å bruke tjenestene når og hvor det passer dem, og vil ikke betale mer enn de må. Mobile kanaler og internasjonalt innhold blir mer og mer tilgjengelig.

 

Effektivisere IT, skalere og sikre kompetanse

Aktører i mediebransjen trenger å gripe nye muligheter, samtidig som de effektiviserer IT. Det kan de gjøre ved å ta i bruk kunstig intelligens, avansert dataanalyse, videoredigering med roboter, virtuell virkelighet (360° video), distribusjon gjennom IP-nettverk og medieproduksjon i skyen. Det er også viktig å sikre muligheten til å skalere og få inn riktig kompetanse, uansett hvilke teknologiske veivalg man tar.

 

Hva bidrar vi med?

Sopra Steria leverer ende-til-endetjenester, inkludert strategi, applikasjonsutvikling, infrastruktur og drift. Når medieaktører flytter IT-løsninger til skyen, får de mange nye produksjons- og distribusjonsfordeler. Sopra Steria har lang erfaring med å designe, implementere og administrere skybaserte løsninger.

Sopra Steria leverer tjenester for å analysere og modernisere systemporteføljer, inkludert systemkonsolidering, systemintegrasjon, applikasjonsutvikling og applikasjonsforvaltning.

Dersom medieselskaper skal lykkes med å øke veksten og lønnsomheten sin, kreves det digitale løsninger som er tilpasset morgendagens krav. Sopra Steria kan tilby løsninger og konsulenter innen Over-the-top television (OTT), multiscreen, broadcast management og integrasjon. Sopra Steria har også løsninger og eksperter innen kundehåndtering og betalingsløsninger for mediebransjen.

Nyheter

Kringkastingssjef i NRK Thor Gjermund Eriksen

NRK velger Sopra Steria som digital partner

16. juni 2020

2020
Medier
Nyhet
Odd Inge Bjørdal, direktør for Digital Platform Services i Sopra Steria, her avbildet med Trond Pedersen, salgsdirektør for infrastruktur og drift, i Sopra Steria. (Foto: Sopra Steria)

Sopra Steria satser på Google Cloud

24. juni 2019

2019
Medier
Nyhet
STRATEGISK AVTALE. Telenor Norge og konstituert administrerende direktør Bjørn Ivar Moen (t.v.) velger Sopra Steria, her ved administrerende direktør Kjell Rusti, som langsiktig partner og breddeleverandør på IT-siden. Foto: Sopra Steria

Telenor velger Sopra Steria som langsiktig IT-partner

18. november 2018


2018
Medier
Nyhet
Vil du vite mer?
Henning Karwowski
Henning Karwowski Kundeansvarlig for bank og forsikring/handel og service/telekom/medier

Kontakt oss

Kryss av i boksen for å bekrefte*