Gjeng av unge glade graduates 2021

Student eller nyutdannet?

Ønsker du en rakettstart på karrieren?

Er du student på siste året eller nyutdannet innen IT, økonomi eller design, og er skarp i hodet, engasjert og sosial? Da kan en graduate-stilling eller sommerjobb hos oss være aktuelt for deg! 

Over all forventning! Blitt kjent med utrolig mange fine mennesker, og jeg har hatt det veldig gøy. Synd at det er over.

 

Hva innebærer det å være graduate?

Som graduate vil du bli fast ansatt fra dag én, og inngå i vårt graduate-program. Programmet går ved siden av jobben din som konsulent, og du vil lære hvordan vi jobber og tenker i Sopra Steria.

  • Du får innføring i grunnleggende konsulentferdigheter, kurs i alt fra teamarbeid til innovasjon, samtidig som du jobber tett med kunder på ett eller flere prosjekter.
  • Programmet har flere faglige og sosiale samlinger gjennom året. 
  • Litt av poenget er å bli kjent med de andre kollegaene dine fra alle avdelinger i Sopra Steria. Nettverket vil være verdifullt gjennom hele karrieren din, og i tillegg får du venner for livet.
  • Vi vil at du skal trives fra første stund, og du får derfor en fadder som er guiden din inn i arbeidslivet og graduate-tilværelsen i Sopra Steria. 
  • Du blir en del av en avdeling med egen personalleder som følger deg tett opp. 

Graduate-programmet går over ett år, men karrieren din stopper selvsagt ikke her. I Sopra Steria er vi opptatt av faglig og personlig utvikling, og du vil derfor i årene etter graduate-programmet ta del i andre utviklingsprogrammer tilpasset ambisjonene dine.  

Søk på våre graduate-stillinger

IT/Tech Stavanger IT/Tech Trondheim

Medarbeidere i en Startup samarbeider

Sommerjobb hos oss

En sommer hos oss gir deg et innblikk i konsulentverdenen, prosjektarbeid, nytt nettverk, samt mye sosialt og moro rundt omkring i Oslo by, sammen med en fantastisk gjeng.   

Hver sommer ansetter vi fjerdeårsstudenter innen IT, design eller økonomi som får jobbe hos oss i en 6-ukers periode, enten i lokalene våre på toppen av Posthuset i Oslo, eller hos noen av våre kunder. Du får en unik mulighet til å bli kjent med Sopra Steria som selskap og knytte langsiktige kontakter. 

For dyktige sommerstudenter er muligheten stor for å få fast jobb som graduate etter endt utdanning. Great Place to Work

Sopra Steria har blitt kåret til Norges beste arbeidsplass flere år på rad. Hemmeligheten er god arbeidskultur, stor takhøyde, deling, dialog og ledelse bygget på tillit. Vi bruker Great Place to Work som metode for å jobbe med kulturen vår og skape et godt miljø der medarbeiderne trives. Les mer om hvordan det er å jobbe hos oss.

Følg Sopra Steria

Få et inntrykk via @soprasteriagraduate på Instagram og Facebook-kontoen som våre graduates styrer selv.

 

Medarbeidere forteller

To år på Norges beste arbeidsplass!

| Victoria Urdshals Holm

Hvordan kan vi inspirere flere kvinner til å velge teknologi?

| Rameen Khan

Oslo, Stavanger, Trondheim,...

...Bergen, Drammen!!! Vi har flotte lokaler i flere norske byer. Se hvor vi holder til.

 

Vil du vite mer?
Heidi Gulli
Heidi Gulli Leder for rekruttering av nyutdannede