Mann og kvinner som superhelter

Student eller nyutdannet?


Ønsker du en rakettstart på karrieren?

Er du student på siste året eller nyutdannet innen IT, økonomi eller design, og er skarp i hodet, engasjert og sosial? Da kan graduateprogrammet vårt for nyutdannede være noe for deg.

Du blir fast ansatt fra dag én, og programmet går ved siden av jobben din som konsulent. Du lærer hvordan vi jobber og tenker i Sopra Steria, du får innføring i grunnleggende konsulentferdigheter, og kurs i alt fra teamarbeid til innovasjon. Samtidig jobber du tett med kunder på ett eller flere prosjekter. Programmet er delt inn i introduksjonsprogram, prosjektarbeid, og flere faglige og sosiale samlinger i inn- og utland. Det hele går over ett år.

Litt av poenget er å bli kjent med de andre deltagerne fra alle avdelinger i Sopra Steria. Nettverket vil være verdifullt gjennom hele karrieren din, og i tillegg får du venner for livet.

Få et inntrykk via @soprasteriagraduate og Facebook-kontoen som våre graduates styrer selv.

Over all forventning! Blitt kjent med utrolig mange fine mennesker, og jeg har hatt det veldig gøy. Synd at det er over.
Kult å bli kastet ut i ting! Og deilig å ha kunnet føle seg trygg nok til å ta på seg økende ansvar hos kunde. En mykere start inn i arbeidslivet.
Medarbeidere i en Startup samarbeider

Vil du tilbringe neste sommer på Norges beste arbeidsplass? 


En sommer hos oss gir deg et innblikk i konsulentverdenen, prosjektarbeid, nytt nettverk, samt mye sosialt og moro rundt omkring i Oslo by, sammen med en fantastisk gjeng.  

Hver sommer ansetter vi fjerdeårsstudenter innen IT, design eller økonomi som får jobbe hos oss i en 6-ukers periode, enten i lokalene våre på toppen av Posthuset i Oslo, eller hos noen av våre kunder. Du får en unik mulighet til å bli kjent med Sopra Steria som selskap og knytte langsiktige kontakter. 
Logo for Tour de Sopra Steria

Tour de Sopra Steria 2021

Sopra Steria inviterer årlig 40 studenter til en dag på toppen av Oslo, hvor de får muligheten til å bli bedre kjent med oss og karrieremulighetene! Opplegget har ulike etapper med spennende foredrag, workshops og morsomme konkurranser! Vi kommer til å legge ut ny påmelding etter hvert, slik at du kan bli med i 2021.

Date Event description Action
Vil du vite mer?
Ingerid Kristoff
Ingerid Kristoff Rådgiver for employer branding og rekruttering