Mann og kvinner som superhelter

Student eller nyutdannet? Søk jobb


Er du student på siste året eller nyutdannet?

Er du student innen IT, økonomi eller design, og er skarp i hodet, engasjert og sosial? Da kan Graduate-programmet vårt være noe for deg som vil utvikle deg til å bli en god konsulent.

Du blir fast ansatt fra dag én, og programmet går ved siden av jobben din som konsulent. Du får en rakettstart på karrieren! Du lærer hvordan vi jobber og tenker i Sopra Steria, du får innføring i grunnleggende konsulentferdigheter, og kurs i alt fra teamarbeid til innovasjon. Samtidig jobber du tett med kunder på ett eller flere prosjekter. Programmet er delt inn i introduksjonsprogram, prosjektarbeid, og flere faglige og sosiale samlinger i inn- og utland. Det hele går over ett år.

Litt av poenget er å bli kjent med de andre deltagerne fra alle avdelinger i Sopra Steria. Nettverket vil være verdifullt gjennom hele karrieren din, og i tillegg får du venner for livet.

Få et inntrykk via @soprasteriagraduate og Facebook-kontoen som våre graduates styrer selv.

Date Event description Action

Tour de Sopra Steria 2021

Sopra Steria inviterer årlig 40 studenter til en dag på toppen av Oslo, hvor de får muligheten til å bli bedre kjent med oss og karrieremulighetene! Opplegget har ulike etapper med spennende foredrag, workshops og morsomme konkurranser! Vi kommer til å legge ut ny påmelding etter hvert, slik at du kan bli med i 2021.

Logo for Tour de Sopra Steria
Vil du vite mer?
Ingerid Kristoff
Ingerid Kristoff Rådgiver for employer branding og rekruttering