Mann og kvinne som superhelter

Student eller nyutdannet?


Icon of spaceship

 

Ønsker du en rakettstart på karrieren?

Er du student på siste året eller nyutdannet innen IT, økonomi eller design, og er skarp i hodet, engasjert og sosial? Da kan graduate-programmet vårt for nyutdannede være noe for deg.

Hva er graduate-programmet?

Du blir fast ansatt fra dag én, og programmet går ved siden av jobben din som konsulent. Du lærer hvordan vi jobber og tenker i Sopra Steria, du får innføring i grunnleggende konsulentferdigheter, og kurs i alt fra teamarbeid til innovasjon. Samtidig jobber du tett med kunder på ett eller flere prosjekter. Programmet er delt inn i introduksjonsprogram, prosjektarbeid, og flere faglige og sosiale samlinger i inn- og utland. Det hele går over ett år.

Litt av poenget er å bli kjent med de andre deltagerne fra alle avdelinger i Sopra Steria. Nettverket vil være verdifullt gjennom hele karrieren din, og i tillegg får du venner for livet.

Få et inntrykk via @soprasteriagraduate og Facebook-kontoen som våre graduates styrer selv.

Over all forventning! Blitt kjent med utrolig mange fine mennesker, og jeg har hatt det veldig gøy. Synd at det er over.
Graduates Sopra Steria 2020
Graduate hat

Ferdig å studere i 2021?

Søk vårt graduate-program

IT/Tech

Søk nå

 

Medarbeidere i en Startup samarbeider

 

 

Vil du tilbringe neste sommer på Norges beste arbeidsplass? 

En sommer hos oss gir deg et innblikk i konsulentverdenen, prosjektarbeid, nytt nettverk, samt mye sosialt og moro rundt omkring i Oslo by, sammen med en fantastisk gjeng.  

Hver sommer ansetter vi fjerdeårsstudenter innen IT, design eller økonomi som får jobbe hos oss i en 6-ukers periode, enten i lokalene våre på toppen av Posthuset i Oslo, eller hos noen av våre kunder. Du får en unik mulighet til å bli kjent med Sopra Steria som selskap og knytte langsiktige kontakter. 

Vil du vite mer?
Heidi Gulli
Heidi Gulli Leder for rekruttering av nyutdannede