Mann og kvinner som superhelter

Graduate-programmet


Kan Graduate-programmet være noe for deg?

Er du nyutdannet innen IT, økonomi og design, og skarp i hodet, engasjert og sosial? Da kan Graduate-programmet vårt være noe for deg som vil utvikle deg til å bli en god konsulent.  

Du blir fast ansatt fra dag én, og programmet går ved siden av jobben din som konsulent. Du får en rakettstart på karrieren! Du lærer hvordan vi jobber og tenker i Sopra Steria, du får en innføring i grunnleggende konsulentferdigheter, og kurs i alt fra teamarbeid til innovasjon. Samtidig jobber du tett med kunden på ett eller flere prosjekter.  

Programmet er delt inn i introduksjonsprogram, prosjektarbeid og flere faglige og sosiale samlinger i inn- og utland. Det hele går over ett år.  

Litt av poenget er å bli kjent med de andre deltagerne fra alle avdelinger i Sopra Steria. Nettverket vil være verdifullt gjennom hele karrieren din, det er vi ganske sikre på. I tillegg så får du venner for livet.

Sjekk ut stemningen på @soprasteriagraduate og Facebook-kontoen som graduate-studentene styrer selv.

Møt oss her:

Date Event description Action

Tour de Sopra Steria 2021

Sopra Steria inviterer årlig 40 studenter til en dag på toppen av Oslo, hvor de får muligheten til å bli bedre kjent med oss og karrieremulighetene! Opplegget har ulike etapper med spennende foredrag, workshops og morsomme konkurranser! Vi kommer til å legge ut ny påmelding etter hvert, slik at du kan bli med i 2021.

Logo til Tour de Sopra Steria med utsikt som bakgrunn
Vil du vite mer?
Heidi Gulli
Heidi Gulli Leder for rekruttering av nyutdannede