Gjeng av unge glade medarbeidere på toppen av Posthuset

Student eller nyutdannet?

Ønsker du en rakettstart på karrieren?

Er du student på siste året eller nyutdannet innen IT, økonomi eller design, og er skarp i hodet, engasjert og sosial? Da kan en graduate-stilling eller sommerjobb hos oss være aktuelt for deg! 

Rakett

Hva innebærer det å være graduate hos oss?

Som graduate vil du bli fast ansatt fra dag én, og inngå i vårt graduate-program. Programmet går ved siden av jobben din som konsulent, og du vil lære hvordan vi jobber og tenker i Sopra Steria. Du vil få innføring i grunnleggende konsulentferdigheter, kurs i alt fra teamarbeid til innovasjon, samtidig som du jobber tett med kunder på ett eller flere prosjekter. Programmet har flere faglige og sosiale samlinger gjennom året.  

Litt av poenget er å bli kjent med de andre kollegaene dine fra alle avdelinger i Sopra Steria. Nettverket vil være verdifullt gjennom hele karrieren din, og i tillegg får du venner for livet. 

Vi vil at hver enkelt skal trives hos oss fra første stund. Alle nyutdannede vil derfor få tildelt en fadder, som vil være guiden din inn i arbeidslivet og graduate-tilværelsen i Sopra Steria. Du blir en del av en avdeling med egen personalleder som vil følge deg tett opp gjennom karrieren din hos oss. 

Graduate-programmet går over ett år, men karrieren din stopper selvsagt ikke her. I Sopra Steria er vi genuint opptatt av både faglig og personlig utvikling, og du vil derfor i årene etter graduate-programmet ta del i andre utviklingsprogrammer tilpasset ambisjonene dine.  

Følg Sopra Steria

Få et inntrykk via @soprasteriagraduate på Instagram og Facebook-kontoen som våre graduates styrer selv.

 

Great Place to Work

Sopra Steria har blitt kåret til Norges beste arbeidsplass fire år på rad. Hemmeligheten er god arbeidskultur, stor takhøyde, deling, dialog og ledelse bygget på tillit. Vi bruker Great Place to Work som metode for å jobbe med kulturen vår og skape et godt miljø der medarbeiderne trives. Les mer om internkulturen vår.

 

 

Over all forventning! Blitt kjent med utrolig mange fine mennesker, og jeg har hatt det veldig gøy. Synd at det er over.

Medarbeidere forteller

To år på Norges beste arbeidsplass!

| Victoria Urdshals Holm

Hvordan kan vi inspirere flere kvinner til å velge teknologi?

| Rameen Khan

Kunnskap er ferskvare – husk faglig utvikling på hjemmekontor

| Camilla Gudmundsen Høiland

Medarbeidere i en Startup samarbeider

Vil du tilbringe neste sommer på en av Norges beste arbeidsplasser? 

En sommer hos oss gir deg et innblikk i konsulentverdenen, prosjektarbeid, nytt nettverk, samt mye sosialt og moro rundt omkring i Oslo by, sammen med en fantastisk gjeng.   

Hver sommer ansetter vi fjerdeårsstudenter innen IT, design eller økonomi som får jobbe hos oss i en 6-ukers periode, enten i lokalene våre på toppen av Posthuset i Oslo, eller hos noen av våre kunder. Du får en unik mulighet til å bli kjent med Sopra Steria som selskap og knytte langsiktige kontakter. 

For dyktige sommerstudenter er muligheten stor for å få fast jobb som graduate etter endt utdanning. Oslo, Stavanger, Trondheim,...

...Bergen, Drammen!!! Vi har flotte lokaler i flere norske byer. Se hvor vi holder til.

 

Vil du vite mer?
Heidi Gulli
Heidi Gulli Leder for rekruttering av nyutdannede