Alumni

Vi i Sopra Steria vil gjerne fortsette å holde kontakten med deg som har jobbet for oss!

Vi ønsker å skape et verdifullt nettverk og ønsker derfor tidligere medarbeidere hjertelig velkommen som medlem av Sopra Steria Alumni gruppen vår på LinkedIn.

Det ligger mye glede i å opprettholde kontakten med mennesker man har delt mye med!

Dersom du allerede har en LinkedIn-profil kan du bare klikke deg inn på gruppen vår og sende en forespørsel om å bli medlem.

 

Velkommen til Sopra Steria Alumni frokostmøte!

Dato: Torsdag 25. april, 2019 
Sted: Biskop Gunnerus' gate 14, Oslo 
Tid:
kl. 08:30 til kl. 11:00

Sopra Steria har gjennom mange år jobbet med kunder som tar i bruk nye tjenester i skyen. Det er mange grunner til at skyen benyttes og gjennom dette lynkurset ønsker vi å dele noen av utfordringene vi har sett hos våre kunder og tjenestekonseptet RightCloud som er et resultat av dette. Vi får gjennom presentasjonen både se praktiske eksempler, referanser og metoder for hvordan komme riktig i gang med bruk av skyen.

Vår CTO Tor Neset har i dag ansvaret for utviklingen av RightCloud og vil i dele med dere de viktigste erfaringene og beskrive tjenestene som vi leverer i RightCloud. Med seg har han også sine arkitekter og utviklere som går inn i detaljene og viser noen demoer av hvordan tjenestene i RightCloud er bygget opp.

Agenda:

0800 - 0830: frokost og registrering

0830 - 0930: Innsikt i hvordan RightCloud legger grunnlaget for din skytransformasjon og videre forvaltning av portefølje med skytjenester

0930 - 0945: Pause

0945 - 1030: ­­­­­Praktiske eksempler med demoer og erfaringer med bruk av RightCloud

Synes du dette hørtes interessant ut? Vil du starte dagen med oss, å få faglig input, samt treffe tidligere kollegaer?

Meld deg på >

Lurer du på noe?

Linn-DehliLinn Dehli 

Rekrutteringsansvarlig
Tlf: +47 936 27 192 
E-post: linn.dehli@soprasteria.com