Derfor er vi Norges beste arbeidsplass

Vi er blitt kåret til Norges beste arbeidsplass tre år på rad og de siste elleve årene er vi rangert blant landets ti beste arbeidsplasser av Great Place to Work.

Sopra Steria har ligget i toppsjiktet til Great Place to Work lenge. Dette er viktig for Sopra Steria, ettersom vi er en kunnskapsbedrift som er avhengig av å være en arbeidsplass som tiltrekker seg de flinkeste menneskene, holder på dem og utvikler dem videre i deres karriere. Vi i Sopra Steria tror på en vinn-vinn-situasjon der både bedriften og de ansatte forventer mye av hverandre og får mye igjen.

Har du lyst til å bygge din karriere i Sopra Steria? Se alle våre ledige stillinger, eller send oss en åpen søknad

Kontinuerlig fokus på arbeidsmiljø og kultur

Sopra Steria vil være det beste konsulentselskapet for de beste konsulentene. Derfor begynte vi med Great Place to Work-undersøkelsene i 2007, for å få tydelige og ærlige tilbakemeldinger fra våre medarbeidere. Det er denne undersøkelsen som ligger til grunn for den årlige kåringen av de beste arbeidsplassene. Undersøkelsen er laget av instituttet for å utvikle virksomheter og organisasjoner gjennom medarbeiderundersøkelser, analyse og benchmarking.

Det er et kontinuerlig arbeid å ta tilbakemeldingene fra undersøkelsen, se de generelle trendene og deretter implementere disse, for å stadig forbedre arbeidsmiljøet. Siden vi begynte undersøkelsene i 2007 har vi mangedoblet antall medarbeidere, og tilbakemeldingene har derfor vært et viktig virkemiddel for å holde fingeren på pulsen i selskapet. Sopra Steria vil kontinuerlig arbeide for å bygge og vedlikeholde en internkultur som oppfordrer til deling og engasjement, samt faglig og personlig utvikling.

Ikke godene som gjør oss best

Vi har gode forsikrings- og pensjonsordninger, med blant annet privat helseforsikring. I tillegg gir vi våre medarbeidere en ekstra ferieuke (til sammen seks uker ferie i året). Vi har en rekke bedriftshytter, og Sopra Steria gir bidrag til og rabatt på medlemskap hos utvalgte treningssentre og interessegrupper innad i organisasjonen. For å nevne noe.

Men vi tror ikke det er alle godene som gjør at vi gang på gang blir kåret til Norges beste arbeidsplass. En av de viktigste årsakene til at de flinkeste fagpersonene vil jobbe hos oss, er at vi kontinuerlig utvikler oss som arbeidsplass, med noen av Norges mest spennende kunder og arbeidsoppgaver. Vi har en sterk kultur med fokus på kompetanseutvikling og erfaringsutveksling. I tillegg er det tilliten, mulighetene og det sosiale samholdet som gjør at våre konsulenter år etter år gir oss så høy score i Great Place to Work-undersøkelsen.

Bra for business

Det er ingen tvil om at et godt arbeidsmiljø også er bra for selskapet. I alle de 12 årene selskapet har jobbet med Great Place to Work, har selskapet levert vekst i antall ansatte og omsetning, og med solid overskudd på bunnlinjen.