Man som legge på bakken

Utvikling og integrasjon

Vi bistår kundene med å utvikle og forvalte samfunns- og virksomhetskritiske applikasjoner og løsninger

Samfunnet vårt blir mer og mer avhengig av digital teknologi på alle områder. Uten den får vi ikke betalt ut penger, vi klarer ikke å fatte offentlige vedtak eller å dokumentere dem. Arbeid som var ganske manuelt for noen få år siden, er i dag blitt helt understøttet av digitale løsninger.

De beste løsningene er tilpasset din virksomhet, din hverdag og dine kunder og brukere. De kan være relativt enkle eller de kan være komplekse.

Tjenester innen arkitektur og utvikling handler om å identifisere hva slags digital støtte virksomheten trenger, og så handler det om å få på plass akkurat den løsningen. Det er etter hvert blitt en kompleks oppgave. Det er mange ulike løsningspakker som kan danne grunnlag for en ny, og noen ganger må vi utvikle alt fra bunnen av. Det kan være mange typer informasjon som må kobles sammen i en løsning, det kan være høye krav til sikkerhet eller personvern, og det kan være brukergrupper som har spesielle krav til hvordan de kan arbeide.

Vi i Sopra Steria lever i denne kompleksiteten hver dag. Kundene våre investerer store summer i IT, og motivasjonen og ambisjonen vår er å sikre at våre kunder å få mest mulig igjen for disse investeringene. Det krever nytenkning og kreativitet i kombinasjon med faglig dyktighet.

Vi jobber i tverrfaglige team med bred innsikt i både teknologi, brukerbehov, og i virksomhetene. Vi jobber smidig, raskt og i tett dialog med både våre kunder og deres kunder og brukere. Og vi er hele tiden opptatt av å bli bedre, sammen.

 

Stikkord for hva vi jobber med

Applikasjonsutvikling, applikasjonsforvaltning, applikasjonsrådgivning, brukeropplevelse, CRM-løsninger, DevOps, digital strategi, ERP-løsninger, forretningsstyring, innovasjon, forvaltning, frontend-utvikling, informasjonshåndtering, samtaleroboter, nettsider, programmering, programvare, publiseringsløsninger, samhandlingsløsninger, systemarkitektur og mye, mye mer.

Prosjekter

Vy-tog Foto: Snøhetta

Vy: Skreddersydd dashboard gir mer effektiv driftsledelse

Mann i helikopter (Barentswatch)

BarentsWatch: Samler alle gode krefter langs kysten

Mor og barn ser på PC

Folkeregisteret: Den norske moderniseringsnøkkelen

Blogger

Møte med flere mennensker

3 grunner til at gevinster i digitale prosjekter ikke lar seg realisere – og hva du kan gjøre med det

| Marianne Selle

Illustrasjon: Kunstig intelligens

Hvordan komme godt i gang med kunstig intelligens

| Lars Løvlie

En gruppe mennesker i samarbeid

Når selvstyrte team spiser sjefene til frokost

| Elin Vik, Anne Karin Augland

Nyheter

Statnett inngar strategisk partnerskapsavtale med Sopra Steria, ved Krogstad og Rusti

Strategisk Statnett-avtale til Sopra Steria

3. juli 2019

2019
Energi og industri
Offentlig
Nyhet
Vil du vite mer?
Alf Gilroy
Alf Gilroy Direktør rådgivning, systemutvikling og -forvaltning, Skandinavia

Kontakt oss

Kryss av i boksen for å bekrefte*