Gir du deg i kast med store prosjekter, bør du vite at det er mange skjær i sjøen. I Sopra Steria er vi opptatt av å gjøre prosjekter både enklere og mindre risikofylte.

Rapporter fra en rekke spesialister viser bekymringsverdige tall når det gjelder mangler i store prosjekter. Kun 34 prosent av alle prosjekter gjennomføres som planlagt, og 90 prosent av alle IT-prosjekter blir ikke levert i tide.

Svak prosjektledelse, mangelfull styring av forventninger og undervurdering av kompleksitet er de vanligste grunnene til at så mange havner i uføre.

Enklere prosjektstyring

I Sopra Steria er vi opptatt av å gjøre prosjekter både enklere og mindre risikofylte for våre kunder. Og er det noe Sopra Steria kan, så er det akkurat det: å lose prosjekter trygt i havn.

Som et av landets største konsulentselskaper, er vi all hovedsak en prosjektorganisasjon. Så og si alt vi gjør handler om å gjennomføre prosjekter. Sopra Steria kan bistå i hele verdikjeden, fra behovskartlegging, utvikling, test og produksjonssetting, til gevinstrealisering og forvaltning.

Dette er et utvalg av hva vi kan hjelpe deg med:

 

Hvorfor velge oss?

Våre konsulenter er høyt sertifisert på de markedsledende metodeverkene som PRINCE 2, PMP og vårt eget rammeverk Navigator. Med over 150 erfarne prosjektledere er vi et av Norges sterkeste fagmiljøer innen prosjektledelse.

Vår egen Manbir Sawhney er kåret til Årets prosjektleder

Les pressemelding

Vil du vite mer?

Ole_petter_saxrudOle Petter Saxrud

Tjenesteansvarlig Prosjektledelse
Tlf: +47 993 10 922
E-post: ole-petter.saxrud@soprasteria.com