Kurs og seminarer

Sopra Steria er kjent for sin kunnskapsdelingskultur gjennom mantraet "Power of Sharing". I samme ånd arrangerer og deltar vi på en rekke kurs og seminarer hvert år.

Vi har arrangert Lynkurs i mange år. De handler om praktisk, og matnyttig kunnskap - og kun det. Vi dropper salgspratet, går rett på sak og beholder fokuset der det skal være. Målet er at du på få timer skal få gode innspill til hvordan du kan forbedre din egen virksomhet.

 

 


Sopra Steria Akademiet
 –  Kompetanseheving på dine premisser

Sopra Steria Akademiet tilbyr opplæring, kurs og workshops til det skandinaviske markedet innen:

  • IT Service Management
  • Prosjekt- og programstyring
  • IT-styring og kontroll

Vi er spesialister på å hjelpe til med kompetansehevingen hos våre kunder. Vår enhet består av kursinstruktører med kunnskap og erfaring på sentrale fagområder hvor Sopra Steria leverer rådgivnings-, konsulent- og driftstjenester.

Sopra Steria Akademiet leverer sertifiseringskurs blant annet innen rammeverkene ITIL®, PRINCE2®, COBIT®, Kepner-Tregoe og MSP®.

Vi har laget en oversikt over alle kursene, datoer og påmelding.

Stå først i køen

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta tips om nye Lynkurs.Ved å godta her samtykker du til at din e-post settes på vår liste over mottakere av nyhetsbrev og informasjon om seminarer/kurs, osv. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke ved å sende e-post til firmapost.no@soprasteria.com eller ved å melde deg av nyhetsbrevet.