Kurs og seminarer

lynkurs_imageArtboard 1

Gratis Lynkurs

I Sopra Steria inviterer vi ikke til Lynkurs for å fortelle hvor fortreffelige vi er. Lynkursene handler om praktisk, matnyttig kunnskap - og kun det.

Vi dropper salgspratet, går rett på sak og beholder fokuset der det skal være; på det aktuelle temaet, IT-strategi, sikkerhet, Lean eller hva det måtte være. Målet er at du på under tre timer skal få gode innspill til hvordan du kan forbedre din egen virksomhet.

Events
 

Stavanger | Digital samhandling

12.09.2018, 08:30 til 10:30
 

Chatbots - FAQ er kun det første steget på reisen

19.09.2018, 08:30 til 11:00

 

 

konferanseArtboard 1 copy

Konferanser og seminarer


Sopra Steria Akademiet
 –  Kompetanseheving på dine premisser

Sopra Steria Akademiet tilbyr opplæring, kurs og workshops til det skandinaviske markedet innen:

  • IT Service Management
  • Prosjekt- og programstyring
  • IT-styring og kontroll

Vi er spesialister på å hjelpe til med kompetansehevingen hos våre kunder. Vår enhet består av kursinstruktører med kunnskap og erfaring på sentrale fagområder hvor Sopra Steria leverer rådgivnings-, konsulent- og driftstjenester.

Sopra Steria Akademiet leverer sertifiseringskurs blant annet innen rammeverkene ITIL®, PRINCE2®, COBIT®, Kepner-Tregoe og MSP®.

For mer informasjon om våre opplæringstjenester, se soprasteriaakademiet.no

SCC: Et forum for IT-ledere

Scandinavian Customer Community (SCC) er et forum for kompetanseoverføring mellom Sopra Steria, kunder og partnere. Foreningen ble stiftet i 1990, og målsettingen er å fremme kontakten og informasjonsflyten mellom Sopra Steria og kundene, og også mellom kundene seg i mellom. Les mer.

Stå først i køen

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta tips om nye Lynkurs.Ved å godta her samtykker du til at din e-post settes på vår liste over mottakere av nyhetsbrev og informasjon om seminarer/kurs, osv. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke ved å sende e-post til firmapost.no@soprasteria.com eller ved å melde deg av nyhetsbrevet.