Illustrasjon ikon prosjektledelse og metode

Kurs i prosjektledelse og metode

Om kursene

Sopra Steria Akademiet tilbyr opplæring, kurs og workshops til det skandinaviske markedet innen: IT Service Management, prosjekt- og programstyring og IT-styring og kontroll.  

Vi er spesialister på å hjelpe kundene våre med kompetanseheving. Vi stiller med kursinstruktører som har kunnskap og erfaring på fagområdene der Sopra Steria også leverer rådgivnings-, konsulent- og driftstjenester.

Sopra Steria Akademiet

Sopra Steria Akademiet leverer sertifiseringskurs blant annet innen rammeverkene ITIL®, PRINCE2® og MSP®, Leading SAFE og SIAM. Vi tilbyr også e-læring i PRINCE2® Foundation, ITIL® og DevOps. Nedenfor ser du oversikt over alle våre klasseromskurs, bedriftsinterne kurs, workshops/simuleringer, e-læringskurs, sertifiseringer: kalenderen kan du melde deg på våre klasseromskurs. Gjelder det sertifiseringer, bedriftsinterne kurs eller workshops, klikk på tittelen du er interessert i.
ITIL®/PRINCE2®/PRINCE2 Agile®/MSP®/MoP®/MoV® er registrerte varemerker for AXELOS Limited, og brukt med tillatelse fra AXELOS Limited. Alle rettigheter er forbeholdt.

For spørsmål/henvendelser, send oss en e-post til kurs.no@soprasteria.no.

Prosedyre for klagehåndtering: Hvis du opplever avvik eller er misnøyd med noe, ta kontakt med oss på e-post, så finner vi en løsning.

 Kalender

Stavanger: PRINCE2 Practitioner

Oslo: PRINCE2® Foundation 6th edition

Stavanger: PRINCE2® Foundation 6th edition

Kurset introduserer metoder for prosjektstyring.

Oslo: Leading SAFe®

SAFe® (Scaled Agile Framework) er et rammeverk for å innføre mer smidighet på virksomhetsnivå. Rammeverket trekker på kjente smidige metoder og teknikker, og er hovedsakelig rettet mot IT-selskaper.

Oslo: ITIL® 4 Foundation

ITIL® 4 er det mest utbredte og anerkjente rammeverket for IT Service Management (ITSM) i verden, og ITIL® 4 Foundation er et introduksjonskurs til rammeverket.

Bedriftsinterne kurs

Ønsker du et felles kompetanseløft i din bedrift? Da kan vi levere kurs, workshop eller simuleringer tilpasset bedriften din, i deres lokaler.

Vil du vite mer?