Vi er gode på faglig utvikling, utfordringer og balanse i hverdagen. Vi har blitt kåret til Norges beste arbeidsplass, og nå søker vi flere dyktige medarbeidere.

Karrieren er en viktig del av livet. For å gjøre gode valg bør du først og fremst tenke over hva du egentlig vil ha ut av livet og jobben:

  • Vil du jobbe med noen av Norges mest spennende og prestisjetunge IT-prosjekter?

  • Vil du ha en karriere der du kan utvikle alle dine talenter – både faglig og personlig?

  • Vil du bli en del av et kompetansemiljø der kunnskapsdeling og utvikling er sentralt?

  • Vil du arbeide et sted som har fokus på balanse mellom jobb og fritid? 

Svarer du «ja» på alle disse spørsmålene bør du seriøst vurdere en karriere i Sopra Steria. Se våre ledige stillinger.

Skulle du velge oss vil du bli en del av et selskap som har over 37 000 medarbeidere i 20 forskjellige land. Sammen støtter vi de systemene, tjenestene og prosessene som får dagens verden til å gå rundt, og som berører livene til millioner av mennesker over hele kloden hver eneste dag.

Karriere: Glade medarbeidere i Sopra Sterias lokaler

ET STERKT MILJØ: En av de viktigste årsakene til at de flinkeste fagpersonene vil jobbe hos oss, er at vi har et sterkt og erfarent miljø med fokus på kompetanseutvikling og erfaringsutveksling. 

Great Place to Work

Vi har de siste ti årene vært kåret til en av de ti beste store arbeidsplassene i landet av Great Place to Work Institute og i 2017 tok vi førsteplassen! Les mer om hvorfor vi tror at våre medarbeidere trives så godt hos oss.

Utvikling

Utvikle alle dine talenter - både faglig og personlig. Hos oss er læring og utvikling ingen tilfeldighet. Vi har satt det hele i system gjennom kursprogram, sertifiseringer og personlig veiledning.

Den gode starten

Fra den dagen du begynner din karriere i Sopra Steria vil du bli tatt godt vare på. Ulike introduksjonskurs sørger for en god start. Nyutdannede vil også delta i det ni måneder lange graduate-programmet vårt.

Flere karriereveier

Som konsulent i Sopra Steria får du mulighet til å velge flere spennende karriereveier. Du kan bevege deg innenfor stadig nye prosjekter, områder og oppgaver. Har du lyst til å jobbe som for eksempel utvikler, arkitekt, prosjektleder eller rådgiver, har vi et eget karriereløp for dette. Og det er fullt mulig å endre retning underveis - vi vet at livet går i faser.

Utvikling satt i system

Hos oss er læring og utvikling satt i system, og ikke overlatt til tilfeldighetene. Alle medarbeidere får mulighet til å ta en rekke kurs. Tilbudet omfatter alt fra kortere kurs til videreutdanning på universitets- og høyskolenivå. For eksempel er flere av våre medarbeidere i gang med å ta mastergrad. Egne sertifiseringsprogram med incentivordninger gjør det også lønnsomt å sertifisere seg.

Karriere: Klasseromsbilde med medarbeidere fra Sopra Steria

VIDEREUTVIKLING: Hos oss har vi en rekke programmer for kursing og sertifisering. Her er det en gruppe medarbeidere som tar sertifisering innen Prince2. 

Karriereprogram for unge ansatte

Alle nyutdannede får en spesialoppfølging som består av et såkalt Graduate-program. Dette er et skandinavisk opplegg som går over ni måneder, hvor det deltar medarbeidere fra Norge, Sverige og Danmark. Programmet gir deltakerne raskt innsikt i hvordan vi i Sopra Steria jobber og tenker, samtidig som graduatene bygger nettverk og har en rekke sosiale samlinger. 

Få et unikt innblikk i vår hverdag på vår Facebook-side for Graduate-programmet. Der forteller seks graduates om det faglige og sosiale livet i Sopra Steria. 

Løpende oppfølging 

Du får også løpende oppfølging fra din avdelingsleder, slik at du hele tiden kan forbedre og videreutvikle deg. Hvert halvår gjennomfører vi samtaler med alle medarbeiderne, hvor vi diskuterer videre karriere og utvikling.

Ledige stillinger

Se alle og søk

Er du nyutdannet?

Vi er på jakt etter deg som er nyutdannet innen IT eller økonomi, som er skarp i hodet, engasjert og sosial.

Graduate-programmet

Vil du vite mer?

Leila_Laksiri_120x120Leila Laksiri

Recruitment Manager
Tlf: +47 473 78 592
E-post: leila.laksiri@soprasteria.com