Design og brukeropplevelser

Design handler om form og innhold, men også om å kjenne kundene eller brukerne dine. Godt design øker nytteverdien av løsningen, skiller deg fra konkurrentene og skaper verdi for virksomheten. 

Ved å bruke erfarne spesialister til å lede designprosessen, skaper vi bedre brukeropplevelser. Vi jobber blant annet med:

Tjenestedesign

Tjenestedesignere setter brukerens totalopplevelse i sentrum. De sørger for å få oversikt over hvordan produkter og tjenester oppleves over tid gjennom flere kontaktpunkter. Slik skaper tjenestedesignere bedre tjenester og bidrar til innovasjon. 

Interaksjonsdesign

Interaksjonsdesignerne visualiserer funksjonaliteten i løsningen. De finner ut hvem brukerne er og hvilke oppgaver brukerne trenger å få gjort. Interaksjonsdesignerne sørger for at den beste løsningen er skisset og brukertestet før den blir utviklet.  

Innhold og UX-tekst

UX-skribenter og klarspråkseksperter hjelper deg med å skrive innhold som er lett å forstå og som overbeviser. Skribentene våre jobber med hele livsløpet til innholdet i din løsning – fra innholdsstrategi og målgrupper til redigering og språkvask. 

Grafisk design

Grafiske designere videreutvikler merkevarer og gjør virksomheten din attraktiv. Våre grafiske designere er ambisiøse og har lang fartstid fra visuell kommunikasjon. Med animasjon, film og 3D kan vi også formidle budskapet ditt på en umiddelbar og levende måte.

 

Hvorfor velge oss?

Sopra Steria har designere fra flere disipliner. Alle har sterk designfaglig bakgrunn og et stort kompetansemiljø å trekke på når de er ute i oppdrag. I Sopra Steria tenker vi helhetlig på design gjennom brukerinvolvering, smidige prosesser og kreative teknikker. I vår designavdeling finner du smarte hoder, skarpe penner og kreative løsninger på dagens og morgendagens utfordringer. 

NOW-websiden-Sopra-Steria

Sopra Steria NOW - en designtjeneste
som skaper merkevareopplevelser

Les mer

Vil du vite mer?

Ingunn_Bratteberg_120x120Ingunn Bratteberg

Avdelingsleder Design
Tlf: +47 934 49 186
E-post: ingunn.bratteberg@soprasteria.com