Lynkurs, Oslo | Slik skaper du varig gevinst med ny teknologi

False

  • Dato: tirsdag 11 februar, 2020
  • Sted: Biskop Gunnerus' gate 14, Oslo
  • Tid: kl. 08:30 til kl. 11:00

 Ung mann med hololens

Fokuset på digitalisering og effektivisering i norske virksomheter øker, og ledere møter derfor stadig høyere forventninger om å skape gevinster gjennom å ta i bruk ny teknologi. Men hvordan sikrer man at initiativene som startes gir gevinster?

Meld deg på her

Denne formiddagen vil vi vise deg hvordan du skal sikre at implementering av ny teknologi gir varige gevinster. Slik kan du som leder møte forventningene, og ligge i forkant av den teknologiske utviklingen vi ser i dag.

Du få høre noen av Sopra Sterias kunder og partnere som Statens legemiddelverk, Norges forksningsråd og Semine, fortelle hvordan de har, eller planlegger å oppnå gevinster i sin implementering av ny teknologi. I tillegg vil Rolf Olufsen, Consulting Director i Sopra Steria gi en innføring i hvordan vi bidrar til å sikre varige gevinster i prosjekter.

Velkommen til Lynkurs 11. februar!

 

Agenda

08:30
 Registrering, frokost og kaffe
09:00  Introduksjon
09:10  Alle elsker E-manuel
 Gunnar Carelius, IT-sjef i Statens Legemiddelverk
09:30  Veien til fremtiden
 Tove Stølen, Divisjonsdirektør i Norges Forskningsråd
09:55  Pause
10:15  Automatisk regnskapsfunksjon med Kunstig intelligens
 Robert Kristiansen, Innovasjonsdirektør i Semine, Sopra Steria Scale-up partner
10:35  Hvordan realisere gevinster med hjelp av digitalisering
 Rolf Olufsen, Consulting Director i Sopra Steria
 

 

Foredragsholdere

 

Portrett av Gunnar Carelius

Gunnar Carelius er IT-sjef i Statens Legemiddelverk og har lang erfaring med forretningsorientert IT. Gunnar leder Legemiddelverkets RPA-satsning, og setter med det kurs for virksomhetens digitale transformasjon.

Portrett av Tove Stølen

Tove Karin Stølen er Divisjonsdirektør hos Norges Forskningsråds avdeling for organisasjon og digitalisering og har over tid jobbet med å innføre ny teknologi hos Forskningsrådet.

Portrett av Robert Kristiansen

Robert Kristiansen har tidligere jobbet for Kongsberg Gruppen i de store plattformprosjektene for digitalisering og overvåking av oljedrilling. Han arbeider i dag med automatisering og kunstig intelligens som spesialisering, og er Innovasjonsdirektør i Semine. Robert er spesielt opptatt av å sikre god interaksjon mellom menneske og maskin.

Portrett av Rolf Olufsen

Rolf Olufsen er Consulting Director i Sopra Steria og har lang erfaring med lønnsomhetsforbedring og gevinstrealisering både fra offentlige og private virksomheter.

Praktisk Informasjon

Dato: Tirsdag 11. februar 2020
Sted: Biskop Gunnerus' gate 14, Oslo
Tid: kl. 08:30 til kl. 11:00

Personvern

Ved å svare ja her samtykker du til at din e-post settes på Sopra Sterias liste over mottakere av nyhetsbrev og informasjon om seminarer/kurs og lignende. Sopra Steria vil ikke bruke e-posten din til andre formål enn å sende deg informasjon. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke ved å sende e-post til lynkurs@soprasteria.com eller ved å melde deg av nyhetsbrevet.

Pris

Alle våre lynkurs er gratis, men om du ønsker faktura for bevertning, ta kontakt med Irene Bruun på ibr@soprasteria.com. Du kan melde deg på helt fram til kursdato så lenge det er ledige plasser.


Hvem kan delta?

Vi ønsker alle våre potensielle og eksisterende forretningsforbindelser, og partnere av Sopra Steria velkommen til våre Lynkurs og seminarer.


Ønsker du gratis rådgivning med en av våre seniorkonsulenter?

I etterkant av lynkurset tilbyr vi en times gratis rådgivning med en av våre seniorkonsulenter. Her kan vi diskutere og se etter løsninger på mer konkrete spørsmål og utfordringer du og din organisasjon måtte ha knyttet til temaet på dette lynkurset. Ta kontakt med Irene Bruun på ibr@soprasteria.com for påmelding.

Skreddersydde kurs

Vi spesialtilpasser kurs etter din virksomhets behov og ønsker. Ta kontakt med Irene Bruun på ibr@soprasteria.com.