Oslo – Seminar: Sammen mot truslene - En forent innsats for OT cybersikkerhet

| minutter å lese

Velkommen til seminar i Oslo!

Tirsdag 14. mai inviteres eksperter og interesserte fra hele OT-cybersikkerhetsfeltet til en utvidet lunsj, hvor vi kaster lys over det sammensatte trusselbildet vi står overfor. Vi vil dele erfaringer fra vellykkede samarbeidsforsvar og kartlegger veien videre for effektivt samarbeid på tvers av industrier og grenser.

Seminaret vil fungere som en katalysator for relasjoner, dialog, ideer og strategier, og posisjonere samarbeid som grunnsteinen i en robust cybersikkerhetsstrategi for samfunnskritisk infrastruktur.

Meld deg på

  • Dato: Tirsdag 14. mai
  • Tid: 10.30 til 13.00
  • Sted: Sopra Steria, Biskop Gunnerus gate 14 Oslo - 25. etasje 
  • Pris: Gratis

Agenda  

10.30
Velkomst og lunsj

Start dagen med en innbydende lunsj fra oss. Det er den perfekte muligheten til å mingle, fylle på med energi og forberede seg for noen interessante timer med læring, innsikt og samtaler.


11.00 til 11.10

Introduksjon
v/ Kenneth Titlestad


11.10 til 11.40

OT Cybersikkerhetsbrief for Europa og Norden
v/ Magpie Graham, Dragos

Magpie Graham gir oss innsikt i det siste innen cybersikkerhetstrusler i Europa og Norden, etterfulgt av muligheter for spørsmål. 

Dette foredraget vil holdes på engelsk. 


11.40 til 12.00
OT fellesskapsforsvar, erfaringer fra frontlinjen
v/ Phil Tonkin, Dragos

Phil Tonkin deler erfaringer hentet fra eksisterende programmer for fellesskapsforsvar. 

Dette foredraget vil holdes på engelsk. 


12.00 til 12.15

Kaffepause 


12.15 til 13.00
Rundebordsdiskusjon

En interaktiv diskusjon for å utforske og drøfte et felles program for samarbeidsforsvar. Denne sesjonen har som mål å skissere viktige steg og fremme et felles og enhetlig  engasjement for OT cybersikkerhet.


 

Foredragsholdere

Phil Tonkin

Phil Tonkin er Field Chief Technology Officer hos Dragos, hvor han bruker sin erfaring fra energisektoren til å gi teknisk innsikt og strategisk veiledning for å sikre industrielle operasjoner. Hans erfaring inkluderer roller innen elektrisitetstransmisjon, -distribusjon og -produksjon; gassoverføring, -distribusjon og -lagring; samt IT. Før han begynte i Dragos, ledet han OT-sikkerhetsprogrammet hos et av verdens største investor-eide energiselskaper. 


Magpie Graham

Med over 17 års erfaring innen cybersikkerhet har Magpie utviklet og bygget mange deteksjonssyster på tvers av landegrenser, analysert sofistikert skadelig programvare fra nasjonalstater og sporet statsstøttede aktører fra hele verden. Før han begynte i Dragos ledet han et team av trusselanalytikere hos Microsoft, med fokus på å spore grupper fra Øst-Europa og Russland. Han har også jobbet ved UK NCSC, hvor han sporet trusler fra nasjonalstater mot Storbritannias kritiske nasjonale infrastruktur. 


Kenneth Titlestad

Kenneth Titlestad er ekspert på industriell cybersikkerhet med over 20 års erfaring innen IT og OT. I Sopra Steria leder han fagfeltet OT-cybersikkerhet, og er dypt engasjert i å beskytte kritisk infrastruktur på tvers av ulike sektorer. Han er arbeidsgruppeleder for Industriell Cybersikkerhet i Norsk Elektroteknisk Komite (en del av IEC), og er en engasjert foredragsholder og rådgiver. Han er lidenskapelig opptatt av å dele kunnskap og bidra til beste praksis innen OT cybersikkerhet.

Search
Stian Omholt
Stian Omholt
Event-ansvarlig