Illustrasjon ikon faglig påfyll

Faglig påfyll

 

Bli lynskarp

"Lynskarp" er faglig påfyll i form av lynkurs, lunsjkurs eller digitale seminarer. Kostnadsfritt. Det handler om praktisk og matnyttig kunnskap - og kun det. Vi dropper salgspratet, og går rett på dagens agenda. Målet er at du skal få gode innspill til hvordan du kan forbedre virksomheten din. 

Vi ønsker alle våre potensielle og eksisterende forretningsforbindelser samt partnere av Sopra Steria velkommen. Vi spanderer det faglige påfyllet, men om du ønsker faktura for eventuell bevertning, så ta kontakt.

Ikke alle gode råd er dyre

I etterkant får du tilbud om å bli kontaktet av én av våre seniorkonsulenter. Vi kan diskutere og se etter løsninger på konkrete spørsmål og utfordringer som din virksomhet har, knyttet til temaet. Vi kan også spesialtilpasse kurs for dere. Ta kontakt for mer informasjon.

Se tidligere foredrag på opptak

Ekspertene våre har allerede delt mye kunnskap i år, også i form av Lynskarp-lunsjer. Temaene dekker alt fra Office365, endringsledelse, sikkerhet, skytjenester og mye mer. Vi deler opptak fra alle foredragene på vår YouTube-kanal, slik at du kan se dem når det passer deg.

Illustrasjon for kursene Lynskarp

Kalender

Date Event description Action
Vil du vite mer?
Irene Bruun
Irene Bruun Senior markedskonsulent