Oslo – Fagtreff: Sterkere regulering av risikostyring - er du forberedt?

| minutter å lese

Velkommen til seminar i Oslo! Bli med på en hyggelig morgen med interessante foredrag, bransjekollegaer og frokostservering i hyggelig selskap. 

Digital sikkerhet er en viktig del av enhver virksomhets risikostyring. På vårt fagtreff vil du lære mer om den nye digitalsikkerhetsloven og hvilke krav den stiller til risikostyring. Du vil også få høre litt om kommende regelverk som NIS-2 direktivet. Avslutningsvis vil vi vise hvordan dedikerte verktøy for integrert risikostyring kan gi deg mer tid til å gjennomføre viktige tiltak. Bli med oss og lær hvordan du kan øke sikkerheten i din virksomhet og beskytte mot digitale trusler. 


Meld deg på

  • Dato: Tirsdag 28. mai
  • Tid: 08.30 til 11.00
  • Sted: Sopra Steria, Biskop Gunnerus gate 14 Oslo - 25. etasje 
  • Pris: Gratis

Agenda  

08.15 til 09.00
Registrering, frokost og kaffe 


09.00 til 09.25
NIS2 og Dora - hva betyr de for risikostyringen din? 
v/Karin Kristiansen, Sopra Steria 


09.25 til 09.45 
Risikostyring etter Digitalsikkerhetsloven – Hva må du gjøre?
v/Frode Lilledahl, Sopra Steria 


09.45 til 10.00 
Pause 


10.00 til 10.30
Digitale verktøy styrker risikoarbeidet

v/Jakob Vagle, Sopra Steria 


10.30 til 11.00 
Oppsummering, Q/A og avslutning

 

 

Foredragsholdere

Karin Kristiansen
Rådgiver, digital sikkerhet, personvern og sikkerhetsregulering 

Karin er jurist og har i mer enn 20 år jobbet med informasjonssikkerhet. Hun har en særlig interesse for hvordan regelverk kan operasjonaliseres. Med flere nye lover og reguleringer på trappene innen sikkerhet, har Karin noen praktiske råd til hvordan du kan gå frem for å forberede deg på det som treffer deg. 


Frode Lilledahl 
Rådgiver, digital sikkerhetsstyring og risikostyring

Frode jobber med å bistå virksomheter med å etablere gode systemer for styring av digital risiko, og med å få ønsket nytteverdi ut av risikoarbeidet. Han ønsker å hjelpe deg og din virksomhet med å etablere en risikostyring som medfører reelle forbedringer, ved å unngå overdrevent detaljfokus på risikobeskrivelser og analyse, og prioritere gjennomføring av faktisk risikoreduserende tiltak. 


Jakob Vagle 
Rådgiver, d
igital sikkerhetsstyring og risikostyring

Jakob jobber med systemstøttet risikostyring, og har hjulpet flere selskaper på veien fra frittstående regneark mot en helhetlig og datadrevet risikostyring. Han har erfaring fra både store og små selskaper, og har god innsikt i hva som trengs for å styrke risikoarbeidet. Prinsippene og erfaringene han presenterer er relevante både for deg som ønsker å automatisere, og for deg som bare ønsker mer effektivt risikoarbeid i virksomheten.

Search
Stian Omholt
Stian Omholt
Event-ansvarlig