Lynkurs, Stavanger | Er du klar når hackerne kommer? Få praktisk innføring i penetrasjonstesting

False

  • Dato: mandag 27 mai, 2019
  • Sted: Jåttåflaten 27, Stavanger
  • Tid: kl. 16:00 til kl. 20:30

 Lynkurs, hacking

Flere bedrifter og offentlige instanser er blitt rammet av cyberangrep de siste årene, og med graden av digitalisering som gjøres i dag stilles det høye krav til cybersikkerhet. For dagens og fremtidens IT-løsninger er det derfor viktig å kunne identifisere svakheter i systemene slik at de kan utbedres for å kunne motstå hacking og virusangrep.

Meld deg på her

Sopra Steria og Equinor vil på dette lynkurset gi en innføring i penetrasjonstesting. Dette en metode som brukes for å identifisere svakheter og få et innblikk i hvordan løsninger kan bli hacket. På kurset vil det bli presentert hvordan slike tester gjennomføres, programvare som kan benyttes og hvorfor eksempelvis input-validering er en viktig sikkerhetsmekanisme for å unngå SQL-injection.

Under kurset vil det bli vist demonstrasjoner på hvordan penetrasjonstestere og hackere jobber seg fra utsiden av et system til å ha full kontroll over systemet. Ved hjelp av treningsløsningen HackTheBox får seminardeltakerne muligheten til å prøve endel av disse metodene selv under kurset.

Velkommen til et spennende kurs hos Sopra Steria 27. mai!

Program

16:00  Smørbrød, kaffe og mingling
17:00
 Introduksjon til hacking og penetrasjonstesting
18:00
 Demo av penetrasjonstest og hacking
18:30
 Deltakere tester HackTheBox
19:30
 Innføring i input-validering og SQL-injection
20:30  Avslutning

Om foredragsholderne:

Truls Dahlsveen, Stopra Steria

Truls Dahlsveen, Sopra Steria
Truls Dahlsveen er Infrastructure Engineer i Sopra Steria og jobber til daglig med å bygge og videreutvikle sikre plattformer for kundene til Sopra Steria. I tillegg brenner han for sikkerhet – om det er å teste ut nye angrep mot infrastruktur eller lære bort hacking.

 

Eirik Nordbø, Equinor
Eirik Nordbø har en mastergrad i computer science fra Universitetet i Stavanger og jobber som informasjonssikkehertsanalytiker i Equinor.

 

 

Praktisk Informasjon

Dato: Mandag 27. mai, 2019
Sted: Jåttåflaten 27, 4020 Stavanger
Tid: kl. 16:00 til kl. 20:30
Parkering:
Gullhallen under Trollbygget, Stadionparken eller på grusplassen bak Aker BP-bygget

Personvern

Ved å svare ja her samtykker du til at din e-post settes på Sopra Sterias liste over mottakere av nyhetsbrev og informasjon om seminarer/kurs og lignende. Sopra Steria vil ikke bruke e-posten din til andre formål enn å sende deg informasjon. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke ved å sende e-post til lynkurs@soprasteria.com eller ved å melde deg av nyhetsbrevet.

Pris

Alle våre lynkurs er gratis, men om du ønsker faktura for bevertning, ta kontakt med Irene Bruun på ibr@soprasteria.com. Du kan melde deg på helt fram til kursdato så lenge det er ledige plasser.


Hvem kan delta?

Våre lynkurs er svært populære. Påmeldinger fra potensielle og eksisterende forretningsforbindelser og partnere av Sopra Steria vil prioriteres.


Ønsker du gratis rådgivning med en av våre seniorkonsulenter?

I etterkant av lynkurset tilbyr vi en times gratis rådgivning med en av våre seniorkonsulenter. Her kan vi diskutere og se etter løsninger på mer konkrete spørsmål og utfordringer du og din organisasjon måtte ha knyttet til temaet på dette lynkurset. Ta kontakt med Irene Bruun på ibr@soprasteria.com for påmelding.

Skreddersydde kurs

Vi spesialtilpasser kurs etter din virksomhets behov og ønsker. Ta kontakt med Irene Bruun på ibr@soprasteria.com.