Kollegaer i Sopra Steria går en tur

Hvem er vi

Vi er Norges ledende konsulentselskap innen digitalisering, innovasjon og bærekraft.

Gjennom en årrekke har vi vært rangert som en av Norges beste arbeidsplasser. Som et av Europas største konsulentselskaper, bistår vi store private selskaper og offentlige virksomheter med sin omstilling.  Vi er opptatt av å skape verdi for våre kunder og samfunnet, og har som mål å skape en bedre og mer bærekraftig fremtid.

Fakta om oss

 • 3300
  medarbeidere i Norge
 • 55 000
  medarbeidere i 30 land
 • En av
  Norges beste arbeidsplasser

 • Et solid selskap med omsetning på over 5,2 milliarder kroner i 2023.
 • Hovedkontoret har flott utsikt fra toppen av Posthuset, midt i Oslo. Vi er også i Trondheim, Stavanger, Bergen, Drammen, Kristiansand, Tromsø, Fredrikstad  og Hamar.
 • EGGS er en del av Sopra Steria med over 200 dyktige designere og Sopra Steria Footprint er et stort team av dyktige bærekraftkonsulenter.
 • En del av den europeiske Sopra Steria-gruppen med hovedkontor i Paris med en omsetning på € 5,8 milliarder i 2023.

The world is how we shape it

Dette er slagordet vårt. I det legger vi at verden blir hvordan vi i fellesskap skaper den. Det er opp til oss, og vi skal ta vår aktive del i utviklingen.

Vi forbedrer folks hverdag gjennom jobben vi gjør, sammen med de største virksomhetene i Norge.

Kunnskap, samarbeid og samfunnsbidrag

Vi har satt oss mål og ambisjoner på vegne av samfunnet, kundene våre og medarbeiderne våre. Basert på tre pilarer som er viktige for oss; kunnskap, samarbeid og samfunnsbidrag.

Det fine med kunnskap er at den ikke mister sin verdi av å bli delt - snarere tvert imot. Vi vet at vi får til veldig mye mer sammen enn vi gjør hver for oss.

Vil du vite mer?

Kristin Blix-Elton
Kristin Blix-Elton
Markeds- og kommunikasjonsdirektør, Skandinavia