Kollegaer i Sopra Steria går en tur

Hvem er vi

Vi er Norges ledende konsulentselskap innen digitalisering

Sopra Steria hjelper store private selskaper og offentlige virksomheter med å ta digitalt lederskap, og er opptatt av å skape verdi for kundene og samfunnet. Vi vil bidra til en bedre og mer bærekraftig fremtid.

  • 2500 medarbeidere i Norge
  • Internasjonale med 46 000 medarbeidere i 25 land
  • Norges beste arbeidsplass 6 år på rad
  • Et solid selskap: Omsetning på over 3 milliarder kroner i 2021

Hvor finner du oss?

Hovedkontoret vårt befinner seg med flott utsikt på toppen av Posthuset, midt i Oslo sentrum. Vi har også kontorer i Trondheim, Stavanger, Bergen, Drammen, Kristiansand, Tromsø, Fredrikstad  og Hamar.

EGGS Design er et Sopra Steria-selskap, og har kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og København.

Vi er en del av den europeiske Sopra Steria-gruppen med hovedkontor i Paris. Du kan lese mer om gruppen og investorinformasjon på gruppens nettside. 

The world is how we shape it. 

Dette er slagordet vårt. I det legger vi at verden blir hvordan vi i fellesskap skaper den. Det er opp til oss, og vi skal ta vår aktive del i utviklingen. Og med vi, mener vi våre kollegaer, kunder og vårt økosystem av partnere. Vi tror sterkt på å samarbeide for å skape endring. Målet vårt er å fremme modige valg, handle proaktivt, slik at vi er med og former verden.

Vi forbedrer folks hverdag gjennom jobben vi gjør, sammen med de største virksomhetene i Norge.

Hvordan kan vi gjøre en forskjell?

I Sopra Steria stiller vi oss det spørsmålet hver eneste dag, og så er vi så heldige at vi har en arbeidsplass som gir oss svar på det spørsmålet ganske ofte.

Hvert eneste år lager flere hundre personer i Sopra Steria masse liv på arbeidsplassen, for å samle inn penger til saker vi har troen på. Vi baker og selger kaker, arrangerer trappeløp, inviterer til fest og selger lodd. På denne måten har våre ansatte donert over 400 000 kroner hvert eneste år til vår medarbeiderstyrte stiftelse som gir skolegang til barn i India!

Vi samarbeider også med mange andre aktører som jobber for gode formål, for eksempel Kirkens Bymisjon, Bjørvika-initiativet og Ferd Sosiale Entreprenører, og vi bidrar blant annet med å gjennomføre PC-kurs for innvandrerkvinner og kampanjer som «Gled en som gruer seg til jul».

Vil du vite mer?

Kristin Blix-Elton

Kristin Blix-Elton

Markeds- og kommunikasjonsdirektør, Skandinavia