Kollegaer i Sopra Steria går en tur

Hvem er vi

Vi er Norges ledende konsulentselskap innen digitalisering, innovasjon og bærekraft

Sopra Steria er ende-til-ende-leverandør innen digitalisering og IT. Vi hjelper store private selskaper og offentlige virksomheter med å ta digitalt lederskap, og er opptatt av å skape verdi for kundene og samfunnet. Vi vil bidra til en bedre og mer bærekraftig fremtid.

Fakta om oss: 

  • Drøye 3 000 medarbeidere i Norge
  • Gjennom en årrekke vært rangert som en av Norges beste arbeidsplasser
  • Et solid selskap: Omsetning på over 4 milliarder kroner i 2022
  • Hovedkontoret har flott utsikt fra toppen av Posthuset, midt i Oslo. Vi er også i Trondheim, Stavanger, Bergen, Drammen, Kristiansand, Tromsø, Fredrikstad  og Hamar.
  • EGGS er en del av Sopra Steria med over 200 dyktige designere og Sopra Steria Footprint er et stort team av dyktige bærekraftkonsulenter. 
  • En del av den europeiske Sopra Steria-gruppen med hovedkontor i Paris og 55 000 medarbeidere i 30 land.

The world is how we shape it. 

Dette er slagordet vårt. I det legger vi at verden blir hvordan vi i fellesskap skaper den. Det er opp til oss, og vi skal ta vår aktive del i utviklingen. Vi har satt oss mål og ambisjoner på vegne av samfunnet, kundene våre og medarbeiderne våre. Basert på tre pilarer som er viktige for oss; kunnskap, samarbeid og samfunnsbidrag.

Og noe av det som skiller seg ut hos oss, er bredden av fagkompetanse som finnes hos oss. Vår bredde og dybde, gir tyngde. 

Det fine med kunnskap er at den ikke mister sin verdi av å bli delt - snarere tvert imot. Derfor er vi opptatt av å dyrke samarbeid ved å dele med kollegaer, kunder og samfunnet. Dermed gjør vi hverandre litt klokere og stadig bedre. Dessuten er vi gode på å heie på hverandre. Vi vet at vi får til veldig mye mer sammen enn vi gjør hver for oss.

Vi forbedrer folks hverdag gjennom jobben vi gjør, sammen med de største virksomhetene i Norge.

Hvordan kan vi gjøre en forskjell?

I Sopra Steria stiller vi oss det spørsmålet hver eneste dag, og så er vi så heldige at vi har en arbeidsplass som gir oss svar på det spørsmålet ganske ofte.

I tillegg til meningsfylte prosjekter sammen med kundene våre, har vi en sterk kultur for frivillighet og veldedighet.

Hvert eneste år lager flere hundre personer i Sopra Steria masse liv på arbeidsplassen, for å samle inn penger til saker vi har troen på. Vi baker og selger kaker, arrangerer trappeløp, inviterer til fest og selger lodd. På denne måten har våre ansatte donert flere hundre tusen kroner hvert eneste år, til veldedige organisasjoner som sørger for bedre utdannelse og digital inkludering for de som trenger det mest.

Vi samarbeider med mange aktører som for eksempel Redd Barna, Medarbeiderne og Kirkens Bymisjon, som alle er med på å gjøre verden og samfunnet vårt litt bedre, hver eneste dag.

 

Vil du vite mer?

Kristin Blix-Elton

Kristin Blix-Elton

Markeds- og kommunikasjonsdirektør, Skandinavia