Rød ballonger

Skytjenester og digitale plattformer


Kundene trenger en forutsigbar og sikker digital tjenesteplattform. Og vi kan levere.

En stabil og sikker digital plattform er grunnpilaren for å levere verdiskapende IT-tjenester, samtidig som en effektiv og smidig endringsprosess er kritisk for å oppfylle behovene til virksomheten etter hvert som de endres. Sopra Steria leverer en helhetlig og sikker tilnærming til bruk av skytjenester og digitale plattformer, gjennom de egenutviklede konseptene RightCloud, RightSecurity og RightExperience. 

Kundene våre trenger hjelp til å bruke skyen som en innovasjonsplattform for virksomheten sin, og å utnytte mulighetene i å bygge tjenester på hyperskalerbare plattformer. Sopra Steria tar ansvaret for at ulike deler av IT-porteføljen leveres fra den mest hensiktsmessige landingssonen (privat sky, offentlig sky, hybrid sky).

Sentralt i tjenesteporteføljen står Cloud Operations. Med Cloud Operations fra Sopra Steria er kundene våre trygge på at tilgjengelighet, skalerbarhet, sikkerhet og, ikke minst, kostkontroll sikres i skyen.

For å hjelpe deg i gang med dine innovasjonsprosjekter, vil arkitektene og rådgiverne våre hjelpe deg med å identifisere og transformere applikasjoner, arbeidsflater og andre tjenester i virksomheten til de riktige skyplattformene som er best egnet for deg og dine behov. 

Hvorfor velge oss? 

Sopra Steria er partner med alle de store leverandørene av skytjenester. Vi kan knytte opp dine eksisterende avtaler i leveransene våre og dermed gjøre det lett for deg å etablere nye tjenester der de passer best – med oss som rådgiver på laget. 

Vi er én av Norges største kompetansebedrifter på skytjenester og digitale plattformer, og har flere hundre sky-konsulenter bare i Norge. Disse vil hjelpe deg med å ta i bruk de riktige skytjenestene på en effektiv måte.

Sopra Steria leverer løsninger til kunder med store krav til IT, både i offentlig og privat sektor. Vi sørger for en stabil og oppdatert plattform på tvers av private og offentlige skytjenester, samt kundens egen digitale infrastruktur. 

Kombinasjonen av at vi leverer tjenester innenfor hele spekteret av drift, sky og applikasjoner, sammen med vårt ledende kompetansemiljø innen digitalisering og rådgivning, gjør oss til en svært kompetent støttespiller. 

Stikkord for hva vi jobber med

Applikasjonsdrift og -forvaltning, automatisering, datainnsikt, digital arbeidsflate, digital identitet, endringsledelse, enterprise service management, ITIL & DevOps, prosjektledelse, løsningsrådgivning, mobilitet, nettverk og konnektivitet, tjenesteutsetting, sikkerhetsovervåking og -rådgivning, teknologiarkitektur, testledelse, åpen kildekode, og mye, mye mer.
Blogger
Illustrasjon: kontrollrom MAST

MAST: Slik jobber vi strategisk med design

| Magne Ekerum

Mann i skypemøte

Tjenester i sky trumfer reiser på fly

| Torunn Gaasemyr

Ledelse i skyen

| Hanne Kristine Fjellheim

Nyheter
FLYTTER I SKYEN. IT-direktør Heidi Brunborg er klar til å ta fatt på den siste og største etappen i Lånekassens flytteprosess. Med på laget får hun Sopra Steria, her ved adm. dir. Kjell Rusti. Foto: Cecilie Stenbakk Engebretsen/Lånekassen.

Sender studielånet ditt i skyen

17. desember 2019

2019
Offentlig
Nyhet
Sopra Steria skal hjelpe Wallenius Wilhelmsen med å navigere i nettskyen. Foto: Sopra Steria

Wallenius Wilhelmsen seiler i skyen

15. desember 2019

2019
Transport
Nyhet
UDI inngår strategisk partneravtale med Sopra Steria.

UDI inngår strategisk partneravtale med Sopra Steria

5. juli 2019

2019
Offentlig
Nyhet
STOLTE: Det var Sopra Steria som gikk av med den gjeve Lilla Hansen-prisen 26. juni. Foto: Frank Holtschlag / nyebilder

Sopra Steria tildeles Lilla Hansen-prisen av Forsvarsmateriell

26. juni 2019

2019
Forsvar og nasjonal sikkerhet
Offentlig
Nyhet
Vil du vite mer?
Adnan Alam
Adnan Alam Direktør for forretningsutvikling, digitale plattformtjenester