Røde ballonger med landskap i bakgrunnen

Skytjenester og digitale plattformer

Kundene trenger en forutsigbar og sikker digital tjenesteplattform. Og vi kan levere.

En stabil og sikker digital plattform er grunnpilaren for å levere verdiskapende IT-tjenester, samtidig som en effektiv og smidig endringsprosess er kritisk for å oppfylle behovene til virksomheten etter hvert som de endres. Sopra Steria leverer en helhetlig og sikker tilnærming til bruk av skytjenester og digitale plattformer, gjennom de egenutviklede konseptene RightCloud, RightSecurity og RightExperience.

Kundene våre trenger hjelp til å bruke skyen som en innovasjonsplattform for virksomheten sin, og å utnytte mulighetene i å bygge tjenester på hyperskalerbare plattformer. Sopra Steria tar ansvaret for at ulike deler av IT-porteføljen leveres fra den mest hensiktsmessige landingssonen (privat sky, offentlig sky, hybrid sky).

Sentralt i tjenesteporteføljen står Cloud Operations. Med Cloud Operations fra Sopra Steria er kundene våre trygge på at tilgjengelighet, skalerbarhet, sikkerhet og, ikke minst, kostkontroll sikres i skyen.

For å hjelpe deg i gang med dine innovasjonsprosjekter, vil arkitektene og rådgiverne våre hjelpe deg med å identifisere og transformere applikasjoner, arbeidsflater og andre tjenester i virksomheten til de riktige skyplattformene som er best egnet for deg og dine behov.

Hvorfor velge oss? 

Sopra Steria er partner med alle de store leverandørene av skytjenester. Vi kan knytte opp dine eksisterende avtaler i leveransene våre og dermed gjøre det lett for deg å etablere nye tjenester der de passer best – med oss som rådgiver på laget.

Vi er én av Norges største kompetansebedrifter på skytjenester og digitale plattformer, og har flere hundre sky-konsulenter bare i Norge. Disse vil hjelpe deg med å ta i bruk de riktige skytjenestene på en effektiv måte.

Sopra Steria leverer løsninger til kunder med store krav til IT, både i offentlig og privat sektor. Vi sørger for en stabil og oppdatert plattform på tvers av private og offentlige skytjenester, samt kundens egen digitale infrastruktur.

Kombinasjonen av at vi leverer tjenester innenfor hele spekteret av drift, sky og applikasjoner, sammen med vårt ledende kompetansemiljø innen digitalisering og rådgivning, gjør oss til en svært kompetent støttespiller.

Stikkord for hva vi jobber med

Applikasjonsdrift og -forvaltning, automatisering, datainnsikt, digital arbeidsflate, digital identitet, endringsledelse, enterprise service management, ITIL & DevOps, prosjektledelse, løsningsrådgivning, mobilitet, nettverk og konnektivitet, tjenesteutsetting, sikkerhetsovervåking og -rådgivning, teknologiarkitektur, testledelse, åpen kildekode, og mye, mye mer.

Prosjekter

NAV: Digitalisering av hjelpemiddelformidlingen opp i skyen

Spordrift: Fikk nytt jernbaneselskap opp i skyen

Legemiddelverket: Høster gevinster med samlet applikasjonsportefølje

Lånekassen: Studielånet ditt har flyttet til skyen

Wallenius Wilhelmsen: Øker innovasjonstakten med RightCloud

SINTEF: Riktig bruk av skytjenester med RightCloud

Blogger

Ser du skyene for bare tåke?

| Johannes Bjønnes-Jacobsen

Microsoft 365: Science fiction, stjernekamp eller god galaksestyring?

Smidige prinsipper som løser kriser

Nyheter

Utpeker Sopra Steria som skyleder

16. februar 2021

2021
Nyhet

Sopra Steria sikrer seg store forsvarsavtaler

10. februar 2021

2021
Forsvar og nasjonal sikkerhet
Nyhet

Sopra Steria vinner avtale med Norges Bank

3. juli 2020

2020
Bank og forsikring
Nyhet

NRK velger Sopra Steria som digital partner

16. juni 2020

2020
Medier
Nyhet

Hvordan lykkes med skytjenester?

Faglig påfyll med Lynskarp-webinar: 

 

 

Vil du vite mer?
Adnan Alam
Adnan Alam Direktør for forretningsutvikling, digitale plattformtjenester

Kontakt oss

Kryss av i boksen for å bekrefte*