Lystårn over skyene

Sikkerhet

Med oss får kunden en ende-til-ende-leverandør av sikkerhetstjenester som stiller opp døgnet rundt

Sopra Steria har mer enn 100 dedikerte sikkerhetsspesialister i Norge. Vi kan tilby et av landets desidert beste og største miljøer å sikkerhet, fra strategisk, taktisk og til operative sikkerhetsoppgaver.

Med stadig mer aktive og kompetente trusselaktører er det et økt behov for sikkerhet. Vi har faglig bredde, samtidig som vi har spisskompetanse innen områder som hendelseshåndtering, personvern, risikostyring, sikkerhetsarkitektur, nettverk og applikasjonssikkerhet.

Sikkerhetsfeltet i Sopra Steria består av rådgivning, operasjonell sikkerhet og applikasjonssikkerhet. Dette utgjør vårt nordiske Cyber Security Centre. Våre konsulenter jobber døgnet rundt med sikkerhet for din virksomhet, i alle ledd og nivåer.

Sopra Steria er aktivt med i faglige fora og deler gjerne vår kunnskap. Vi ønsker å videreutvikle fagområdet gjennom spennende faglige utfordringer innen mange områder av sikkerhet. Hos oss er Stephan Lønsjø ansvarlig for applikasjonssikkerhet, Jørgen Rørvik leder operative sikkerhetstjenester og Eirik Thormodsrud har ansvaret for rådgivende sikkerhetstjenester.

 

Stikkord for hva vi jobber med

Applikasjonssikkerhet, beredskapsøvelser, etisk hacking, hendelseshåndtering, identitets- og tilgangsstyring, informasjonssikkerhet, personvern (GDPR), risikoanalyser, risikostyring, Security Operations Center (SOC), sikkerhetsarkitektur, sikkerhetsledelse, sikkerhetsovervåking, sikkerhetstesting og -revisjon, og mye, mye mer.

Blogger

Mann som holder mobil i hendene

Smittestopp-hysteri?

| Johannes Brodwall

Mann holder mobiltelefon

Stoppe korona med hjelp av telefonen og samtidig sikre personvern?

| Johannes Brodwall

Kvinne holder mobiltelefon

Husk digital sikkerhet i koronatider

| Hassan Ahmad

Mann ser på labyrint tegnet på veggen

Et digitalt trusselbilde i krisetid

| Vegard Åsmul

Jente leker astronaut

Barn må oppdras – også på nett!

| Cathrine Singstad, Lars Klingenberg

Fingre skriver på tastatur

Hacket med psykologi som våpen

| Hassan Ahmad

Nyheter

Vil du vite mer?
Jørgen Rørvik
Jørgen Rørvik Direktør for cybersikkerhet

Kontakt oss

Kryss av i boksen for å bekrefte*