E24 Ledertalentene: Iselin Songe-Møller er årets organisasjonsutvikler

| minutter å lese

Iselin Songe-Møller (34) i Sopra Steria vinner kategorien «Årets organisasjonsutvikler» i en prestisjetung liste over unge ledere i Norge.  

Det er E24s uavhengige fagjury som utpeker Songe-Møller til vinneren av sin kategori.  

- Iselin er en drivende dyktig leder som tilfører et imponerende strategisk blikk til alt hun gjør. Det er veldig fortjent at hun er på denne listen, sier Managing Director i Sopra Steria Business Consulting, Lillian Røstad.   

Hvert år kårer E24 «årets ledertalent» i tillegg til ett ledertalent innen syv ulike kategorier.   

Iselin Songe-Møller leder avdelingen Risk and Governance i Sopra Steria, der hun er ansvarlig for rundt 100 konsulenter som leverer konsulenttjenester innen virksomhetsstyring, informasjonssikkerhet, personvern, informasjonsforvaltning og digital samhandling. I tillegg sitter hun i strategisk ledergruppe i forretningsrådgivningsavdelingen til Sopra Steria. Til tross for sin unge alder ble hun tidlig sett på som en kommende stjerne i selskapet – og har gått gradene siden hun startet som graduate i Sopra Steria for åtte år siden. I 2020 gikk hun inn i ledergruppen til avdelingen Business Consulting. 

- Iselin er alltid fremoverlent og har et høyt tempo. Hennes store styrke er at hun evner å balansere det med å også ha stort fokus på folk - og hun knytter lett sterke relasjoner, sier Røstad. 

Gir selvtillit i rollen 

Songe-Møller er siviløkonom med Master fra HULT Business School og Bachelor fra Handelshøyskolen BI og Leeds Beckett University. Hennes talent ble tidlig lagt merke til, og ved HULT Business School i USA ble hun kåret til «Student of the year». 

Siden har hun bygget på studiene med prosjektledelse fra UC Berkeley og sirkulærøkonomi og bærekraftsstrategi fra Cambridge University. I tillegg har hun sittet i flere styrer, blant annet Sopra Steria og Sandwich Brothers, og har hatt mange frivillige verv, blant annet i PMI (Project Management Institute) og Studentrepresentant for alle Masterstudenter på Hult Business School.  

Songe-Møller er ydmyk i møtet med å havne på listen. 

- Det er utrolig gøy å bli nominert til en slik kåring! Det er mange flinke folk i Norge og mange imponerende ledere, så det er med stor ydmykhet at jeg har fått plass på en slik liste, sier hun og fortsetter:   

- En slik nominasjon er veldig motiverende å få som leder og gir selvtillit i rollen min. Det er en anerkjennelse på at mine kollegaer er fornøyde med jobben jeg gjør.  


Tillit er nøkkel for å lykkes
 

Nå er 34-åringen opptatt av å løfte frem andre unge talenter – og gir sine beste råd til de som vil opp og frem:   

- Ikke vær redd for å ta på deg ansvar og si ja til muligheter! De fleste kan håndtere mer ansvar enn de selv tror, og man må ikke være redd for å prøve seg frem. Så lenge man er ærlig og åpen med de rundt seg har man stort handlingsrom. I tillegg mener jeg det er viktig å bygge tillit til de rundt deg, uansett hvilken rolle du har i dag. Og som person er det viktig å bidra til en positiv energi på jobb. Det er utrolig hvor mange muligheter du kan få dersom du er positiv og folk har tillit til at du leverer, avslutter hun. 

Search

Kort om Sopra Steria

Sopra Steria er Norges ledende konsulentselskap innen digitalisering, innovasjon og bærekraft. Selskapet har gjennom en årrekke vært rangert som en av Norges beste arbeidsplasser. Som et av Europas største konsulentselskaper, bistår Sopra Steria store private selskaper og offentlige virksomheter med deres omstilling.  

Selskapet er opptatt av å skape verdi for sine kunder og samfunnet, og har som mål å skape en bedre og mer bærekraftig fremtid. 

Sopra Steria har 56 000 medarbeidere i 30 land, og hadde en omsetning på € 5,8 milliarder i 2023. I Norge sørger 3300 medarbeidere for en årlig omsetning på over 5,2 milliarder kroner i 2023. Selskapet har kontorer i Oslo, Stavanger, Trondheim, Bergen, Drammen, Hamar, Fredrikstad, Kristiansand og Tromsø. 

Vil du vite mer?

Kristin Blix-Elton
Kristin Blix-Elton
Markeds- og kommunikasjonsdirektør, Skandinavia