Fargerike kuler på snorer

Telekom

Vi bidrar til at du får moderne tjenester

En ny generasjon telekom er på plass, og kundene er nå en del av et større økosystem med alt fra kommunikasjon og IT, til underholdning, musikk og sosiale medier. Trenden er at telekom-aktører inngår partnerskap med innholdsleverandører og gir kundene merverdi gjennom engasjerende brukeropplevelser.

Nye teknologier gir nye tjenester

Kunstig intelligens, maskinlæring og 5G er viktige teknologier innen telekom som allerede er tatt i bruk. Ett eksempel er under vinter-OL i Sør-Korea der både 5G og utvidet virkelighet ble brukt, sistnevnte til å vise repriser fra ulike vinkler.

Hva kan vi bidra med?

Vi tilbyr kundene våre i telekom-markedet de mest omfattende digitaliseringstjenestene. Vi dekker hele verdikjeden – alt fra å utvikle ideer, styre og lede utviklingen av nye løsninger, til å gjennomføre prosjekter og forvalte tjenestene.

Sopra Steria har levert et bredt spekter av tjenester og ressurser innenfor drift og infrastruktur, rådgivning og sikkerhet systemutvikling og design til Telenor i en årrekke. I 2018 ble vårt samarbeid med Telenor ytterligere styrket, da Telenor valgte Sopra Steria som strategisk partner og breddeleverandør, med ansvar for forvaltning, utvikling og modernisering av en større portefølje av Telenors samfunnskritiske løsninger.

Sopra Steria ble valgt fordi vi er en partner som allerede er en erfaren forvalter og utvikler av samfunnskritiske systemer i Norge.

Prosjekter

Blogger

Nyheter

Vil du vite mer?

Gunnar Risnes

Gunnar Risnes

Direktør for forretningsutvikling, retail

Kontakt oss

Feltene merket (*) må fylles ut

Kryss av i boksen for å bekrefte*