Lynkurs, Oslo | Mangfoldsledelse

False

  • Dato: torsdag 10 oktober, 2019
  • Sted: Biskop Gunnerus' gate 14, Oslo
  • Tid: kl. 08:30 til kl. 11:00

 Tre konsulenter fra Sopra Steria

Som det første landet i verden, har Standard Norge utviklet en norsk standard for ledelse av mangfold som de vil presentere på dette lynkurset. I tillegg vil flere ulike organisasjoner dele sine historier om hvordan de jobber for å bruke mangfoldet på mest mulig verdiskapende måte.

Meld deg på dette lynkurset

Mer informasjon og agenda vil komme nærmere kursdatoen.

Praktisk Informasjon

Dato: Torsdag 10. oktober 2019
Sted: Biskop Gunnerus' gate 14, Oslo
Tid: kl. 08:30 til kl. 11:00

Personvern

Ved å svare ja her samtykker du til at din e-post settes på Sopra Sterias liste over mottakere av nyhetsbrev og informasjon om seminarer/kurs og lignende. Sopra Steria vil ikke bruke e-posten din til andre formål enn å sende deg informasjon. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke ved å sende e-post til lynkurs@soprasteria.com eller ved å melde deg av nyhetsbrevet.

Pris

Alle våre lynkurs er gratis, men om du ønsker faktura for bevertning, ta kontakt med Irene Bruun på ibr@soprasteria.com. Du kan melde deg på helt fram til kursdato så lenge det er ledige plasser.


Hvem kan delta?

Våre lynkurs er svært populære. Derfor tar vi dessverre kun imot påmeldinger fra potensielle og eksisterende forretningsforbindelser og partnere av Sopra Steria.


Ønsker du gratis rådgivning med en av våre seniorkonsulenter?

I etterkant av lynkurset tilbyr vi en times gratis rådgivning med en av våre seniorkonsulenter. Her kan vi diskutere og se etter løsninger på mer konkrete spørsmål og utfordringer du og din organisasjon måtte ha knyttet til temaet på dette lynkurset. Ta kontakt med Irene Bruun på ibr@soprasteria.com for påmelding.

Skreddersydde kurs

Vi spesialtilpasser kurs etter din virksomhets behov og ønsker. Ta kontakt med Irene Bruun på ibr@soprasteria.com.