Kurs

Kurs og arrangementer


Vi deler kunnskap og gir deg påfyll gjennom våre lynkurs og Sopra Steria Akademiet. Vi vil også gjerne møte deg på konferanser. 

Ta en titt i kalenderen vår

Kalenderen viser både lynkursene våre, Sopra Steria Akademiets kurs og hvilke konferanser du kan treffe oss på. Du finner mer informasjon om påmelding og praktiske detaljer ved å lese om det enkelte kurset. 
  
  

Date Event description Action

Møt oss på JavaZone Academy, Trondheim

Møt oss på skolebesøk, NTNU Gjøvik

Møt oss på Javazone Academy, Oslo

Møt oss på FN-uken, NTNU Trondheim

Lynkurs

Vi har arrangert lynkurs i mange år. De handler om praktisk, og matnyttig kunnskap - og kun det. Vi dropper salgspratet, og går rett på dagens agenda. Målet er at du på få timer skal få gode innspill til hvordan du kan forbedre din egen virksomhet. Alle lynkursene er gratis, men om du ønsker faktura for bevertning, ta kontakt. Du kan melde deg på helt fram til kursdatoen, så lenge det er ledige plasser.Vi ønsker alle våre potensielle og eksisterende forretningsforbindelser, og partnere av Sopra Steria velkommen til lynkursene og seminarene våre.

Ikke alle gode råd er dyre

I etterkant av lynkurset tilbyr vi deg en times gratis rådgivning med én av våre seniorkonsulenter. Vi kan diskutere og se etter løsninger på konkrete spørsmål og utfordringer du og din organisasjon måtte ha, knyttet til temaet på lynkurset. Vi kan også spesialtilpasse kurs etter det virksomheten din trenger og ønsker. Ta kontakt for mer informasjon og priser.

 

Sopra Steria Akademiet 

Sopra Steria Akademiet tilbyr opplæring, kurs og workshops til det skandinaviske markedet innen: IT Service Management, prosjekt- og programstyring og IT-styring og kontroll. Vi tilbyr også e-læring om PRINCE2 Foundation, ITIL Foundation og DevOps. 

Vi er spesialister på å hjelpe kundene våre med kompetanseheving. Vi stiller med kursinstruktører som har kunnskap og erfaring på fagområdene der Sopra Steria også leverer rådgivnings-, konsulent- og driftstjenester. Sopra Steria Akademiet leverer sertifiseringskurs blant annet innen rammeverkene ITIL®, PRINCE2®, COBIT®, Kepner-Tregoe og MSP®. 

Du finner kursene med informasjon og påmeldingslenke i kalenderen på denne siden. Påmeldingslenken åpner kursportalen for Sopra Steria Akademiet. 

Vil du vite mer?
Irene Bruun
Irene Bruun Senior markedskonsulent
Vil du vite mer?
Sopra Steria Akademiet
Sopra Steria Akademiet Kursavdelingen

Stå først i køen 

Meld deg på nyhetsbrevet, og motta tips om nye lynkurs og arrangementer.

Kryss av i boksen for å bekrefte*