Tar i bruk ledende skyteknologi for å skape fremtidens studentreise

| minutter å lese

Handelshøyskolen BI har signert avtale med Sopra Steria om å levere Salesforce Education Cloud som nytt kundeoppfølgingssystem for søknader og opptak av nye studenter. 

Salesforce Education Cloud er markedets mest fremtidsrettede bransjeløsning innen høyere utdanning og et resultat av samarbeid mellom ledende universiteter og handelshøyskoler globalt. 

– BI har store ambisjoner for å skape bedre kundereise for våre studenter, og har igangsatt en større digital transformasjon for å ruste oss for nye krav og løsninger for fremtiden. Et viktig ledd i dette er en modernisering og erstatning av eksisterende søke- og opptaksløsning, sier Elin Borrebæk, digital direktør ved Handelshøyskolen BI. 

Etter en omfattende anskaffelsesprosess, hvor de ledende konsulentselskapene i Norge ble invitert til å være med i en anbudskonkurranse, falt valget på Sopra Steria som digital transformasjons- og implementeringspartner.   

– Det er veldig positivt at BI satser på å gi studentene en god brukeropplevelse allerede fra de skal i gang med å søke høyere utdanning, og vi er veldig glade for at vi i Sopra Steria får lov til å bistå BI som det første universitetet i Norge til å implementere Salesforce Education Cloud, sier Alf Gilroy, direktør for rådgivning, systemutvikling og -forvaltning i Sopra Steria Skandinavia. 

Sopra Steria vil bistå BI i alle deler av denne endringen med å understøtte BIs mål om å etablere en kundesentrisk søke- og opptaksopplevelse. 

 

På bildet fra venstre: Marius Eriksen, divisjonsdirektør Heltidsstudier, BI, Elin Borrebæk, Chief Digital Officer, BI, Kjell Rusti, CEO, Sopra Steria, Benedicte Bjorbæk, direktør, Sopra Steria, Amund Bergan, Head of Digital Development, BI

Search

Kort om Sopra Steria

Sopra Steria er Norges ledende konsulentselskap innen digitalisering, innovasjon og bærekraft. Selskapet har gjennom en årrekke vært rangert som en av Norges beste arbeidsplasser. Som et av Europas største konsulentselskaper, bistår Sopra Steria store private selskaper og offentlige virksomheter med deres omstilling.  

Selskapet er opptatt av å skape verdi for sine kunder og samfunnet, og har som mål å skape en bedre og mer bærekraftig fremtid. 

Sopra Steria har 56 000 medarbeidere i 30 land, og hadde en omsetning på € 5,8 milliarder i 2023. I Norge sørger 3300 medarbeidere for en årlig omsetning på over 5,2 milliarder kroner i 2023. Selskapet har kontorer i Oslo, Stavanger, Trondheim, Bergen, Drammen, Hamar, Fredrikstad, Kristiansand og Tromsø. 

Vil du vite mer?

Kristin Blix-Elton
Kristin Blix-Elton
Markeds- og kommunikasjonsdirektør, Skandinavia