Sopra Steria og Canon sikrer trygg utskrift uansett arbeidssted

| minutter å lese

Ønsker du en smidig og trygg utskriftsopplevelse hver gang? Canon og Sopra Steria inngår et skysamarbeid som vil sikre sømløse utskrifter for både brukere og IT-avdeling. 

- Skriveradministrasjon kan være krevende. Kombinasjonen av maskiner, sikkerhet, teknologi og brukeradopsjon, gjør at mange IT-avdelinger opplever at det går mye unødvendig tid til administrasjon av dette, sier Atle Rønningen, ansvarlig for RightExperience i Sopra Steria, og fortsetter:

- Videre ønsker ansatte en skriverløsning som «bare fungerer» fra alle sine enheter, når som helst og hvor som helst.

Fokus på produktivitet

For å kunne tilby kundene en helhetlig tjeneste som passer den fleksible hverdagen, har Sopra Steria og Canon inngått et samarbeid som eksperter på hvert sitt område. Ved å definere strategiske problemstillinger, har det blitt kartlagt kritiske suksessfaktorer som gjør at kundene kan lykkes med utskrift.

- Tjenesten vi tilbyr kan tilpasses hver enkelt kunde, er helhetlig skybasert, har fokus på samhandling og produktivitet, og er lett å ta i bruk av alle ansatte på tvers av enheter, sier Rønningen.

Tjenesten vil håndtere alle typer utskriftsenheter, og gir sluttbrukeren mulighet til å jobbe fra hvor som helst, med trygg tilgang til alle applikasjoner, samhandlingsverktøy og data. Dette gjør det mulig for sluttbrukere som bruker ulike enheter, det vil si PC, bærbar PC, mobiltelefon eller iPad å skrive ut fra forskjellige steder, til forskjellige skrivere, når som helst, uten at det går på bekostning av sikkerheten.

Bedre sluttbrukeropplevelser

Kim Henriksen, direktør for storkunder og Canon Norges Topp 100 satsing, sier at Canon leverer maskiner, sikker utskrift, skanning og service til forutsigbare kostnader gjennom Sopra Sterias plattform for utskriftstjenester.

- Samarbeidet med Sopra Steria vil gi kundene bedre sluttbrukeropplevelser gjennom en mer brukervennlig og effektiv digital arbeidsflate, sier han. 

Search

Kort om Sopra Steria

Sopra Steria er Norges ledende konsulentselskap innen digitalisering, innovasjon og bærekraft. Selskapet har gjennom en årrekke vært rangert som en av Norges beste arbeidsplasser. Som et av Europas største konsulentselskaper, bistår Sopra Steria store private selskaper og offentlige virksomheter med deres omstilling.  

Selskapet er opptatt av å skape verdi for sine kunder og samfunnet, og har som mål å skape en bedre og mer bærekraftig fremtid. 

Sopra Steria har 56 000 medarbeidere i 30 land, og hadde en omsetning på € 5,8 milliarder i 2023. I Norge sørger 3300 medarbeidere for en årlig omsetning på over 5,2 milliarder kroner i 2023. Selskapet har kontorer i Oslo, Stavanger, Trondheim, Bergen, Drammen, Hamar, Fredrikstad, Kristiansand og Tromsø. 

Vil du vite mer?

Kristin Blix-Elton
Kristin Blix-Elton
Markeds- og kommunikasjonsdirektør, Skandinavia