Skypris fra VMware til Sopra Steria

| minutter å lese

Sopra Steria er kåret til årets nordiske skypartner av VMware.  

– De siste to årene har vi hatt et tett og strategisk samarbeid, og det høster vi fruktene av nå, sier en fornøyd Tor Neset, teknologisjef i Sopra Steria. 

Sammen med VMware har Sopra Steria utviklet SolidCloud, som nå er ute i 2.0-versjon. 

Dette er en skyplattform som både støtter drift av eksisterende infrastruktur og digitalisering og utvikling av nye, moderne IT-løsninger for konsulentselskapets kunder. 

– SolidCloud er en fremtidsrettet og kostnadseffektiv løsning for kunder med sammensatte behov. Plattformen står på norsk jord, og passer derfor godt for kunder som ikke ønsker å flytte porteføljen sin ut på en offentlig skyplattform, sier Neset. 

Han gleder seg til å samarbeide videre med VMware.

VMware_PartnerAward_Cloud Partner of the Year - Sopra Steria


Om VMware

VMware er et børsnotert amerikansk programvareselskap. Selskapet leverer cloud computing, programvare og tjenester for virtualisering.
Search

Kort om Sopra Steria

Sopra Steria er Norges ledende konsulentselskap innen digitalisering, innovasjon og bærekraft. Selskapet har gjennom en årrekke vært rangert som en av Norges beste arbeidsplasser. Som et av Europas største konsulentselskaper, bistår Sopra Steria store private selskaper og offentlige virksomheter med deres omstilling.  

Selskapet er opptatt av å skape verdi for sine kunder og samfunnet, og har som mål å skape en bedre og mer bærekraftig fremtid. 

Sopra Steria har 56 000 medarbeidere i 30 land, og hadde en omsetning på € 5,8 milliarder i 2023. I Norge sørger 3300 medarbeidere for en årlig omsetning på over 5,2 milliarder kroner i 2023. Selskapet har kontorer i Oslo, Stavanger, Trondheim, Bergen, Drammen, Hamar, Fredrikstad, Kristiansand og Tromsø. 

Vil du vite mer?

Kristin Blix-Elton
Kristin Blix-Elton
Markeds- og kommunikasjonsdirektør, Skandinavia