Microsoft med prisdryss til Sopra Steria

| minutter å lese

Under Microsoft Partner Awards 2022 var det en stolt gjeng fra Sopra Steria som mottok hele tre gjeve priser: Årets kompetanse-, sikkerhets- og applikasjonsmoderniseringspartner 

Microsoft Partner Awards 2022 anerkjenner de fremste fagmiljøene i Norge blant deres partnere. 

Sopra Steria ledet an i prisutdelingen, med både flest pallplasseringer og flest førsteplasser. 

- Disse prisene viser det høye fagnivået Sopra Steria innehar Microsofts produkter og tjenester. Det er svært krevende å lande så mange finalistplasser, og samtidig toppe det med tre førsteplasser. Det er rett og slett imponerende, sier Daniel Reime, leder for partnerutvikling i Microsoft Norge.  

Prisen for årets kompetansepartner, «Skilling Partner», er gitt til Sopra Steria for at de har investert tungt i å bygge ny kompetanse for å møte nye kundebehov, og sikkerhetspartnerprisen er utdelt basert på ekstraordinær kompetanse innen sikkerhetsfaget. Den siste, applikasjonsmodernisering, eller «Azure Digital and App Innovation Partner», er gitt basert på Sopra Sterias evne til å modernisere applikasjonene, samt jobbe med DevOps og mikrotjenester innen Kubernetes  

Kunnskapsdeling i praksis 

Alf Gilroy, som leder systemutviklingsdivisjonen i Sopra Steria, er svært fornøyd med prisene:

- Kompetanse er en av primærdriverne for å kunne hjelpe våre kunder på deres reiser. Dette har vi laserfokus på, og partnerprisene er en bekreftelse for oss at jobben som Sopra Steria gjør hver eneste dag på kompetansebygging og kompetansedeling er på riktig nivå. For virkelig å kunne bistå våre kunder, må vi tilby de aller beste konsulentene i bransjen med den riktige kompetansen på områdene skytransformasjon, DevOps, data, integrasjon og ikke minst sikkerhet, sier han.

De siste årene har selskapet blant annet tatt ti firmasertifiseringer hos Microsoft, såkalte «Advanced Specializations» innen alle fagområder. Her er det fokus på sikkerhet, identitet og modernisering av applikasjoner.

- Våre interne faggrupper jobber hele tiden med kompetansedeling, fagsamlinger og kursing av alle ansatte, og er aktive i blant annet Microsoft Security User Group. Vi er også den største aktøren i Norge innen Microsoft University. Dette resulterer i at vi er årets kompetansepartner to år på rad, i tillegg til to nye priser i år. Dette er noe vi er ekstremt stolte av, sier Gilroy.   

Ett av få selskaper i verden med tre MSPer 

I tillegg til de tre prisene så er Sopra Steria også for andre år på rad blitt sertifisert som Azure Expert Managed Service Provider (MSP). En Azure Expert Managed Service Provider viser ekspertise på tvers av privat datasenter og hybrid- og multicloud-miljøer, samt dedikasjon til å utvikle nasjonale skyer.  

Sopra Steria er ett av få selskaper i verden som er sertifisert som Managed Service Provider (MSP) hos de tre store skyplattformene: Google Cloud Plattform, Amazon Web Services og Microsoft Azure. 

Search

Kort om Sopra Steria

Sopra Steria er Norges ledende konsulentselskap innen digitalisering, innovasjon og bærekraft. Selskapet har gjennom en årrekke vært rangert som en av Norges beste arbeidsplasser. Som et av Europas største konsulentselskaper, bistår Sopra Steria store private selskaper og offentlige virksomheter med deres omstilling.  

Selskapet er opptatt av å skape verdi for sine kunder og samfunnet, og har som mål å skape en bedre og mer bærekraftig fremtid. 

Sopra Steria har 56 000 medarbeidere i 30 land, og hadde en omsetning på € 5,8 milliarder i 2023. I Norge sørger 3300 medarbeidere for en årlig omsetning på over 5,2 milliarder kroner i 2023. Selskapet har kontorer i Oslo, Stavanger, Trondheim, Bergen, Drammen, Hamar, Fredrikstad, Kristiansand og Tromsø. 

Vil du vite mer?

Kristin Blix-Elton
Kristin Blix-Elton
Markeds- og kommunikasjonsdirektør, Skandinavia