Gjev Azure-sertifisering til Sopra Steria

| minutter å lese

Konsulentselskapet Sopra Steria har nettopp blitt sertifisert som Azure Expert Managed Service Provider. 

– Vi er glade for å kunne ønske Sopra Steria velkommen som en Azure Expert Managed Service Provider (MSP). Deres omfattende ekspertise på tvers av privat datasenter og hybrid- og multicloud-miljøer samt deres dedikasjon til å utvikle nasjonale skyer, er en viktig brikke for at europeiske organisasjoner kan omfavne skyteknologi på en sikker og trygg måte, sier Rodney Clark, Corporate Vice President, Global Partner Solutions, Channel Sales and Channel Chief hos Microsoft. 

– Denne sertifiseringen er en viktig milepæl for oss. Nå er vi ett av få selskaper i verden som er sertifisert som Managed Service Provider (MSP) hos de tre store skyplattformene: Google Cloud Plattform, Amazon Web Services og Microsoft Azure, sier Odd Inge Bjørdal, direktør for teknologi og drift i Sopra Steria. 

– Omfattende og robust

Sertifiseringen ble bekreftet etter en omfattende revisjon utført av en uavhengig tredjepart, ISSI. 

I rapporten roses Sopra Steria blant annet for å ha bygget opp omfattende ekspertise og en robust leveransemetodikk som passer for store organisasjoner med komplekse driftsmiljøer. Spesielt fremheves arbeidet Sopra Steria har lagt ned innen sikkerhet og automasjon i sine tjenester. 

I tillegg trekker rapporten fram selskapets evne til å kontinuerlig måle kundetilfredshet og videreutvikle sine tjenester basert på tilbakemeldinger.

 

Krevende å bli sertifisert

Bjørdal forteller at Sopra Steria har brukt mye krefter og ressurser på sertifiseringsprosessen. 

– Dette er den absolutt mest krevende sertifiseringen, og den henger svært høyt. Sertifiseringen styrker det viktige samarbeidet med Microsoft og forsterker vår posisjon som en helhetlig transformasjonspartner for våre kunder, sier han. 

Azure Expert MSP er et sertifiseringsprogram som fremhever de aller beste leverandørene av Azure-tjenester. Sertifiseringen må fornyes årlig, og er en viktig synliggjøring overfor innkjøpere av forretningstjenester, skyinfrastruktur og konsulenttjenester.  

 

Bildetekst:
SERTIFISERT AV DE TRE STORE. Odd Inge Bjørdal kan konstatere at Sopra Steria nå har MSP-sertifisering hos Google, Amazon og Azure.

Search

Kort om Sopra Steria

Sopra Steria er Norges ledende konsulentselskap innen digitalisering, innovasjon og bærekraft. Selskapet har gjennom en årrekke vært rangert som en av Norges beste arbeidsplasser. Som et av Europas største konsulentselskaper, bistår Sopra Steria store private selskaper og offentlige virksomheter med deres omstilling.  

Selskapet er opptatt av å skape verdi for sine kunder og samfunnet, og har som mål å skape en bedre og mer bærekraftig fremtid. 

Sopra Steria har 56 000 medarbeidere i 30 land, og hadde en omsetning på € 5,8 milliarder i 2023. I Norge sørger 3300 medarbeidere for en årlig omsetning på over 5,2 milliarder kroner i 2023. Selskapet har kontorer i Oslo, Stavanger, Trondheim, Bergen, Drammen, Hamar, Fredrikstad, Kristiansand og Tromsø. 

Vil du vite mer?

Kristin Blix-Elton
Kristin Blix-Elton
Markeds- og kommunikasjonsdirektør, Skandinavia