Fullstack-utvikler som vil være med på vår reise i Trondheim?

  • Frist: 2024-06-16
  • Trondheim
Søk nå

Om stillingen

Sopra Steria er Norges ledende konsulentselskap innen digitalisering, innovasjon og bærekraft, og har de siste årene vokst kraftig i takt med digitaliseringen av Norge. I Trondheim har vi hatt en formidabel organisk vekst, og vi består nå i underkant av 200 kunnskapsrike konsulenter.

Som Fullstack-utvikler hos oss, vil du være med og fortsette å bygge Trondheim sitt råeste miljø for utviklere. Vår ambisjon er å bli en ledende aktør i Trondheimsregionen innen utvikling av fremtidens IT-løsninger innenfor sektorer som olje og gass, kraft, havbruk, samferdsel og offentlig sektor. Med nærmere 3000 kollegaer nasjonalt, vil du ha Norges sterkeste tech-miljø i ryggen å sparre med – vi kaller det Power of Sharing

Hvem er du?
Du er en person som drives av faglige utfordringer, og vil være med på å skape noe som utgjør en forskjell hos kundene våre. Du er rett og slett en rå utvikler som liker å holde deg faglig oppdatert. Som person er du sosial, tillitsskapende i kundesetting og liker å jobbe både alene, men også selvfølgelig i team.

Ellers ser vi for oss at du har:

  • Høyere formell utdanning innen relevant fagområde
  • Minimum 5 års relevant erfaring som utvikler
  • Erfaring med fullstackutvikling – gjerne med en forkjærlighet for frontend
  • Erfaring med teknologier som React, Angular, Vue, Javascript, Typescript, C#, Kotlin og/eller Java
  • Erfaring med skyteknologi (Azure, AWS eller Google Cloud)
  • Behersker norsk muntlig og skriftlig / fluent in Norwegian


Hvorfor Sopra Steria?
Som konsulent hos oss vil arbeidsoppgavene være varierte. Du får jobbe med løsninger som utvikler samfunnet vårt til det bedre, ved å skape verdi for kundene våre og våre kunders kunder. Vi bruker betydelige ressurser på å utvikle den enkelte medarbeider, for å sikre at vi ligger i front på den teknologiske utviklingen. Du får delta på månedlige faggruppesamlinger, fagdager, sertifiseringskurs, innovasjonslab, hackatons og mye mer. Vi har også en rekke sosiale grupper. Utover dette har vi også naturligvis gode forsikrings- og pensjonsordninger med privat helseforsikring, flere bedriftshytter, bidrag til treningssenter og i tillegg en ekstra ferieuke som til sammen gir deg seks uker ferie i året. Summen av dette er nok også mye av grunnen til at vi har blitt anerkjent som en av Norges beste arbeidsplasser gjennom mange år i Great Place to Work.

Har du lyst til å bli med på veksten og reisen vår fremover? Da gleder vi oss til å lese din CV og søknad. Søkere vil bli fortløpende vurdert.

Om oss

Sopra Steria er Norges ledende konsulentselskap innen digitalisering, innovasjon og bærekraft. Selskapet har gjennom en årrekke vært rangert som en av Norges beste arbeidsplasser. Som et av Europas største konsulentselskaper, bistår Sopra Steria store private selskaper og offentlige virksomheter med deres omstilling. Selskapet er opptatt av å skape verdi for sine kunder og samfunnet, og har som mål å skape en bedre og mer bærekraftig fremtid. Sopra Steria har 56 000 medarbeidere i 30 land, og hadde en omsetning på € 5,8 milliarder i 2023. I Norge sørger 3300 medarbeidere for en årlig omsetning på over 5,2 milliarder kroner i 2023. Selskapet har kontorer i Oslo, Stavanger, Trondheim, Bergen, Drammen, Hamar, Fredrikstad, Kristiansand og Tromsø.
Vi forbedrer folks hverdag gjennom jobben vi gjør, sammen med de største virksomhetene i Norge.

Adresse

Trondheim

Powerhouse
7010 Trondheim

Vil du vite mer?

Richard Sund
Richard Sund Director Applications, Trondheim
Katrine Westheim Personalleder Applications, Trondheim