Hjelp våre kunder med å slippe løs kraften i Power Platform

  • Frist: 2024-05-30
  • Oslo
Søk nå

Om stillingen

Vi har et av Norges sterkeste fagmiljøer innen Microsoft Power Platform, og sammen med oss vil du få være med å designe og implementere våre kunders fremtidige digitale løsninger. Vi har mange spennende prosjekter under arbeid, og ønsker å styrke oss ytterligere innen Microsoft Power Platform. Vi jobber i team med designere, rådgivere, utviklere og funksjonelle – og tekniske arkitekter, som tett med kunden jobber med prototyper, utvikling og implementering av innovative løsninger. 
 
Har du erfaring med Power Platform og ønsker du å videreutvikle deg i samarbeid med store og spennende selskaper? Da har vi jobben for deg! Du vil ha få rundt 40 gode kolleger som hver dag jobber med Dynamics 365 og Power Platform-implementeringer av høy kvalitet og verdi. Vi satser sterkt på lowcode, og du vil bli del av et voksende team med tung faglig ekspertise. Har du i tillegg om å jobbe i et dynamisk og sosialt miljø, så anbefaler vi å lese videre!
 
Hvem er så du?
Du ønsker å jobbe med både å identifisere behov og utvikle løsninger knyttet til Microsoft Power Platform. Som person er du sosial, du skaper tillit i kundesetting, og evner å designe, implementere og optimalisere løsninger. Du har høyere utdanning innen IT/Økonomi/Administrasjon eller lignende og har gode norskkunnskaper, muntlig og skriftlig. 
 
Nøkkelkompetanse
  • Minimum 3 års erfaring med én eller flere av komponentene i Power Platform (Power Apps, Power Automate, Power BI, Power Pages, Power Virtual Agents, Dataverse)
  • Interesse for å sette opp helhetlige løsninger, gjerne ved å kombinere ulike applikasjoner i Dynamics 365 eller Microsoft 365
  • Du har god kontroll på plattformen og trives godt som en rådgiver på standardfunksjonalitet, men kan også trives med å lage utvidelser ved bruk av Power Fx og C#
  • Erfaring med bruk av DevOps-prosesser knyttet til Power Platform
  • Du har gjerne også kjennskap til andre applikasjoner i Microsoft 365-porteføljen, f.eks. SharePoint eller Teams
Gode grunner til å velge oss:
Den viktigste årsaken til at du bør vurdere å søke, er muligheten til å bryne deg på og lære av et stort og dyktig fagmiljø. Du vil også få muligheten til å jobbe med et bredt spekter av prosjekter med stor samfunnsmessig betydning. Vi har naturligvis gode forsikrings- og pensjonsordninger med privat helseforsikring og du får full lønn under foreldrepermisjon. I tillegg vil du få tilgang på bedriftshytter, bidrag til medlemskap hos SATS og ikke minst en ekstra ferieuke (seks uker totalt). Dessuten har vi mange ulike aktivitetsgrupper; fotball, friluftsliv, gaming og karaoke for å nevne noen. Men frykt ikke, deltagelse er høyst frivillig. Vi bør kanskje også nevne at vi er kåret til en av Norges beste arbeidsplasser gjennom en årrekke!
 
Lurer du på noe mer?
Ta kontakt med Jan Johansen for spørsmål knyttet til stillingen/avdelingen, for spørsmål knyttet til rekruttering- og søknadsprosessen ta kontakt med Andreas Berntzen.
 
Vi gleder oss til å høre fra deg!
 

Om oss

Sopra Steria er Norges ledende konsulentselskap innen digitalisering, innovasjon og bærekraft. Selskapet har gjennom en årrekke vært rangert som en av Norges beste arbeidsplasser. Som et av Europas største konsulentselskaper, bistår Sopra Steria store private selskaper og offentlige virksomheter med deres omstilling. Selskapet er opptatt av å skape verdi for sine kunder og samfunnet, og har som mål å skape en bedre og mer bærekraftig fremtid. Sopra Steria har 56 000 medarbeidere i 30 land, og hadde en omsetning på € 5,8 milliarder i 2023. I Norge sørger 3300 medarbeidere for en årlig omsetning på over 5,2 milliarder kroner i 2023. Selskapet har kontorer i Oslo, Stavanger, Trondheim, Bergen, Drammen, Hamar, Fredrikstad, Kristiansand og Tromsø.
Vi forbedrer folks hverdag gjennom jobben vi gjør, sammen med de største virksomhetene i Norge.

Adresse

OSLO

Biskop Gunnerus' gate 14A
0185 OSLO

Vil du vite mer?

Andreas Berntzen
Andreas Berntzen Senior Talent Acquisition Advisor
Jan Maximilian Johansen
Jan Maximilian Johansen Head of Dynamics