Vi søker deg som brenner for HR-systemer og prosessforbedring til å bli en del av vårt team i Sopra Steria

  • Frist: 2024-05-30
  • Oslo
Søk nå

Om stillingen

Som integrasjonskonsulent vil du ha en viktig rolle i å levere kritiske forretningssystemer og sikre at vi skaper den beste medarbeiderreisen. Vi har høye ambisjoner for både kunder og medarbeidere, og for å nå disse må vi starte med et sterkt teknisk fundament. Som integrasjonskonsulent vil du bidra til å drive den tekniske agendaen og finne de beste mulige løsningene for Sopra Steria. Du blir en del av et sterkt tverrfaglig team bestående av både tekniske og funksjonelle Workday-konsulenter med stor takhøyde og fokus på å ha det gøy på jobb.

Hvem er så du?

Vi ser etter deg som har erfaring med HR-systemer og integrasjoner. Du liker å grave deg ned i teknisk konfigurasjon og systemdetaljer for å løse spesifikke problemer, samtidig som du evner å løfte blikket og se de store sammenhengene. Du trives med å jobbe i team og skape resultater både selv og som en del av et team.

Vi søker etter en dyktig kandidat med minst 2 års relevant erfaring, men kan også vurdere nyutdannede med relevant utdanning og sterke ferdigheter til å søke. 

Det er en fordel om du kjenner deg igjen i følgende:

  • Erfaring med testing, konfigurering og videreutvikling av HR-systemer (gjerne erfaring med Workday, men dette er ikke et krav)
  • God forståelse for skyløsninger, webtjenester og ulike integrasjonsutfordringer
  • Erfaring med å designe prosesser for å løse ulike problemstillinger
  • Kan sette seg inn i organisasjonens behov og oversette dette til tekniske løsninger
  • Kjennskap til ulike typer middleware og integrasjonsplattformer
  • Interesse for teknologiske trender

Typiske arbeidsoppgaver:

  • Sammen med teamet innhente krav, designe, bygge, teste, produksjonssette og videreutvikle integrasjoner til/fra Workday
  • Kontinuerlig identifisere forbedringer i prosesser som kan forenkles og redusere manuelt arbeid
  • Etablere rutiner for overvåking og feilretting av integrasjoner
  • Arbeide tett med tekniske og funksjonelle Workday-konsulenter, HR, IT og øvrige systemeiere for å ivareta HR- prosesser fra A til Å
  • Arbeide i team med ServiceNow - og Salesforce- - utviklere for å sammen skape «best in class» forretningssystemer og ansattetjenester

Hva tilbyr vi deg?

Først og fremst får du jobbe i et tverrfaglig team med godt humør, masse stå-på-vilje og dyktige medarbeidere. I stillingen vil du få brukt din kunnskap knyttet til HR-systemer for å skape de mest innovative HR-løsningene. Du vil opparbeide deg unik kunnskap om et av verdens mest innovative ERP- systemer gjennom blant annet deltakelse på relevante kurs, og jobbe med å kontinuerlig forbedre løsningen.

Vi håper dette har fanget din interesse og gleder oss til å høre fra deg!

Vi behandler søkere fortløpende. 

Om oss

Sopra Steria er Norges ledende konsulentselskap innen digitalisering, innovasjon og bærekraft. Selskapet har gjennom en årrekke vært rangert som en av Norges beste arbeidsplasser. Som et av Europas største konsulentselskaper, bistår Sopra Steria store private selskaper og offentlige virksomheter med deres omstilling. Selskapet er opptatt av å skape verdi for sine kunder og samfunnet, og har som mål å skape en bedre og mer bærekraftig fremtid. Sopra Steria har 56 000 medarbeidere i 30 land, og hadde en omsetning på € 5,8 milliarder i 2023. I Norge sørger 3300 medarbeidere for en årlig omsetning på over 5,2 milliarder kroner i 2023. Selskapet har kontorer i Oslo, Stavanger, Trondheim, Bergen, Drammen, Hamar, Fredrikstad, Kristiansand og Tromsø.
Vi forbedrer folks hverdag gjennom jobben vi gjør, sammen med de største virksomhetene i Norge.

Adresse

OSLO

Biskop Gunnerusgate 14 A
0185 OSLO

Vil du vite mer?

Ida Sveen
Ida Sveen HR Advisor