ServiceNow: Sopra Steria er gullpartner

ServiceNow er verdens ledende leverandør av Enterprise Service Management (ITSM), og Sopra Steria er gullpartner.

 

Plattformen dekker blant annet områder som IT, HR, sikkerhet, kundebehandling og skreddersydde forretningsapplikasjoner. Sopra Steria har det største ServiceNow-miljøet i Norge, og jobber med en rekke kunder innen både offentlig og privat sektor.

Vi har solid kompetanse og erfaring på samtlige av områdene ServiceNow-plattformen dekker, og leverer rådgiving, prosjektledelse, løsningsarkitektur og teknisk bistand. Dette gjør vi både gjennom implementeringsprosjekter og videreutvikling av eksisterende løsninger.

Sopra Steria bistår også med migrering fra gamle løsninger, implementering av prosesser og verktøystøtte, samt forvaltning av løsninger som er i produksjon.

Hvorfor velge oss?

Som ServiceNow-gullpartner på tjenesteleveranser kan Sopra Steria vise til høy kvalitet på vår opplæring, produktkompetanse, sertifiseringer og kundetilfredshet i forbindelse med implementering av ServiceNow-løsninger.

Vi har kunder og bred erfaring fra en rekke ulike sektorer der blant annet handel, energi, offentlig forvaltning, finans og telekommunikasjon er representert. Kombinasjonen av vår kompetanse og innsikt i kundens utfordringer og mål er nøkkelen til vellykkede ServiceNow-prosjekter.

service_now
Service_now

Vil du vite mer?

frode_olsen_120x120

Frode Johan Olsen
Director
Tlf: +47 909 91 800
E-post: frode.olsen@soprasteria.com