Stavanger – Seminar: Neste generasjons virksomheter - bygg med ServiceNow

| minutter å lese

Velkommen til seminar i Stavanger! Bli med på en hyggelig morgen spekket med interessante teknologitemaer, bransjekollegaer, frokost og drikke i hyggelig selskap.

Dette seminaret gir innsikt i hvordan du kan bruke ServiceNow for å drive digital transformasjon og forbedre forretningsprosesser effektivt. Bli med oss for å lære hvordan din organisasjon kan innovere og vokse i den digitale æraen.


Meld deg på

 

  • Dato: Torsdag 6. juni
  • Tid: 08.30 til 11.00
  • Sted: Zip 4020, Jåttåvågveien 7 Stavanger
  • Pris: Gratis

Agenda  

08.30 til 09.00
Registrering, frokost og kaffe


09.00 til 09.10

Velkommen
v/ Susheel Hadigal, Agency Director i Sopra Steria 


09.10 til 09.50

ServiceNow: Forretningstransformasjon med full trøkk! 
v/ Nina Brattetaule, Director of Digitalization & IT i Archer

Bli med når vi deler vår raske og vellykkede reise med å implementere ServiceNow i hele vår virksomhet. Oppdag hvordan vi strømlinjeformet prosesser, forbedret samarbeidet og drev effektiviteten til nye høyder. Få innsikt i strategier og beste praksis som drev vår suksess. Ikke gå glipp av denne muligheten til å avdekke hemmelighetene bak vår reise til å utnytte ServiceNows fortreffelighet! 


09.50 til 10.20

Drift og vedlikehold av kritisk infrastruktur med ServiceNow
v/ Rikke Dishington, IT System Analyst i Green Mountain

Hvordan få mye gjort på kort tid, med knappe ressurser samtidig som en skal ha stålkontroll, levere 100% oppetid og ha kunden i fokus? Green Mountain har brukt ServiceNow som sitt støtteverktøy de siste 11 årene. Bli med oss mens vi tar deg gjennom vår reise og viser hvordan vi har utnyttet ServiceNow-systemet til å effektivisere og optimalisere våre drifts- og vedlikeholds-prosesser. 


10.30 til 11.00 
Transformasjon av Virksomheten: Fremtidsrettede Løsninger med Strategic Portfolio Management 
v/ Espen Vedal, Solution Consultant i ServiceNow  


11.00 til 11.15

Q/A og refleksjon


Foredragsholdere

Nina Brattetaule
Director of Digitalization & IT, Archer

Nina Brattetaule er direktør for digitalisering og IT i Archer, et globalt oljeserviceselskap med en arv som strekker seg over 40 år tilbake. Med 20 års erfaring med å lede og veilede virksomheter gjennom digitale transformasjonsreiser, er hun nå dedikert til å hjelpe til med å drive de nødvendige endringene innen O&G-industrien aktivert av teknologi og tilgjengeligheten av data. Å bygge bro mellom virksomhet og teknologi er nøkkelen … og ja – oversettere kreves. Hemmeligheten til å lykkes med forretningstransformasjon gjennom digitalisering som muliggjør effektivitet og kvalitet gjennom tilgjengeligheten av data der du er, når du trenger det (ja, det er Archers digitale visjon) – er mennesker, prosesser og teknologi. Å muliggjøre et tverrfunksjonelt samarbeidsmiljø på tvers av 40 lokasjoner globalt og flere forskjellige forretningsdomener i Archer er nå hennes oppgave.


Rikke Dishington

IT System Analyst, Green Mountain

Med bakgrunn innen forvaltning og videreutvikling av IT systemer har Rikke etablert seg som en nøkkelperson i utvikling og drift av ServiceNow hos Green Mountain. Gjennom en praktisk tilnærming og tett samarbeid med stakeholdere i alle avdelinger, brukere, leverandører og kunder fungerer hun som en brobygger mellom prosess, system og brukere. Målet er at ServiceNow støtter forretningen til Green Mountain på en optimal måte og alltid med kunden i fokus.


Espen Vedal

Solution Consultant, ServiceNow

Espen Vedal har 10 års bakgrunn og utdanning fra forsvaret, hvor han begynte som tekniker før han fullførte krigsskole og avanserte til offisersnivå. Han har hatt en rekke spennende roller, inkludert seksjonsleder, prosjektleder og utenlandstjeneste. I dag jobber han som løsningsrådgiver hos ServiceNow, der han fokuserer på kunder innen industri og produksjon.

Search
Stian Omholt
Stian Omholt
Event-ansvarlig