Stavanger - Fagtreff: CSRD og CSDDD – Slik effektiviserer du bærekraftsrapportering

| minutter å lese

Fire- og fembokstavsforkortelsene har tatt over bærekraftsarbeidet. CSRD, CSDDD, produktpass og økodesign. Dokumentasjons- og rapporteringsbehovet øker raskt. Mange er bekymret for at kostnadene øker, og hva sitter virksomheten igjen med av reell verdi?

Vi gir en rykende fersk oppdatering av de mest relevante nye regelverkene innen bærekraft, og deler av vår erfaring om hvordan virksomheter kan gjøre arbeidet med bærekraft enklere, mer effektivt og virksomhetsrelevant.


Meld deg på

 

  • Dato: Torsdag 23. mai
  • Tid: 08.30 til 10.30
  • Sted: Zip 4020, Jåttåvågveien 7 Stavanger
  • Pris: Gratis

Agenda  

08.30 til 09.00
Registrering, frokost og kaffe


09.00 til 09.20

De nye bærekraftsreguleringene: CSRD og CSDDD 
v/ Kathrine Moe Boye, Sopra Steria Footprint


09.20 til 09.40 

Strategisk ledelse i møte med nye ESG-reguleringer
v/ Hege Marie Norheim, Sopra Steria Footprint


09.40 til 10.00

Veikart til effektivt og datadrevet bærekraftsarbeid
v/ Bastian Klunde, Sopra Steria Footprint


10.00 til 10.30

Q/A, erfaringsdeling og refleksjon


Foredragsholdere

 

Kathrine Moe Boye
ESG Manager

Kathrine er revisor med Siv.øk. Utdanning fra NHH. Gjennom mange år som fagansvarlig for ESG compliance, herunder CSRD, har hun opparbeidet seg en stor kompetanse rundt ny bærekraftslovgivning og lovenes virkeområde.  Før hun startet i Sopra Steria Footprint jobbet Kathrine som revisor i et av Norges største konsulenthus. Hun var der fagansvarlig for bærekraftslovgivning og bistod alt fra partnere og ansatte til kunder i å forstå kommende lovverk.


Bastian Klunde 
Direktør, ESG rådgivning

Bastian Klunde er en erfaren bærekraftsleder og Consulting Director i Sopra Steria Footprint. Han har over 10 års praktisk erfaring og ekspertise innen grønn omstilling, og lang erfaring med å lede og implementere bærekraftsprosjekter i offentlige og private virksomheter. Han er særlig opptatt av strategisk og effektiv implementering av bærekraft. 


Hege Marie Norheim 

Direktør, energi og omstilling

Hege Marie Norheim har erfaring fra Norsk Hydro olje & gass, Equinor og Freyr Battery med ansvar for bærekraft, politikk og kommunikasjon samt forretningsutvikling og tidligfase prosjekter. Hun har også jobbet 6 år internasjonalt som ledelsesrådgiver innen energibransjen. Hege startet som karriere som rådgiver og statssekretær på Statsministerens Kontor og i Finansdepartementet og har 20 års erfaring som styremedlem i blant annet børsnoterte selskaper.

Search
Stian Omholt
Stian Omholt
Event-ansvarlig