Stavanger - Seminar: IT og OT i energibransjen - utfordringer og løsninger for en sikker og robust fremtid

| minutter å lese

Velkommen til seminar i Stavanger! Bli med oss for en hyggelig morgen fylt med interessante teknologidiskusjoner med kollegaer fra bransjen og god frokost.

I seminaret vil eksperter ta et dypdykk i utfordringer og løsninger for IT/OT i energibransjen, og hvordan en kan bygge en robust og sikker fremtid. Dette er løsninger som samtidig må ivareta muligheter for tilpasninger og innovasjon.

Splunk vil også fortelle om Cisco-oppkjøpet og gi oppdateringer på utviklingen av deres samarbeid med Microsoft.


Meld deg på

 

Agenda  

08.30 til 09.00
Registrering, mingling, frokost og kaffe


09.00 til 09.15 
Introduksjon og betydningen av resilience i IT/OT 
v/ Mike Plimsoll, Industry Advisory Director – EMEA, Splunk

Foredraget vil holdes på engelsk.


09.15 til 10.00 
Resilience in Energy, Oil and Gas (key use cases, case studies, best practises etc) 
v/ Ruston Johnson, Global Energy Industry Strategist, Splunk

Ruston vil dele hvordan ledende energi- og kraftselskaper bruker Splunk for å sikre motstandsdyktighet og ytelse av viktige forretningssystemer i drift. Dette inkluderer sikring av kritisk infrastruktur, forbedring av pålitelighet og oppetid for ICS-nettverk og applikasjoner, optimalisering av drift gjennom overvåking av tilstand for OT- og IT-infrastruktur, samt prediktive analyser.

Foredraget vil holdes på engelsk.


10.45 til 11.30 
Building a future-proof architecture for Operational Technology 
v/Kenneth Titlestad, Director for Operational Technology, Sopra Steria 

Kenneth vil i dette innlegget gå inn på arkitekturmessige prinsipper som er kritiske for å bygge resiliente, fleksible og fremtidsrettede IT/OT-miljøer i tråd med standarder som IEC 62443. Du vil lære om løsninger for IT/OT-infrastruktur som ikke bare oppfyller dagens krav, men som også kan tilpasse seg fremtidige teknologiske endringer og risikoer. 


11.30 
Q&A og Lunch


Foredragsholdere

Mike Plimsoll
Industry Advisory Director – EMEA, Splunk 

Mike er en erfaren digital strateg som fokuserer på å drive effektivtet, motstandsdyktighet og forbedret ROI gjennom økt bruk av data og analyser. Han leder nå Industry Advisory Team i EMEA for Splunk og er ansvarlig for å forme, definere og levere GTM-strategien per bransje og drive vekst og verdi for kunder på tvers av viktige stadier i deres forretningsutvikling. Før Splunk ledet han Industry Strategy & Marketing-teamet globalt hos Sitecore og har hatt  ulike Industry og Product Marketing-roller hos Adobe.


Ruston Johnson

Global Energy Industry Strategist at Splunk

Ruston Johnson er Global Energy Industry Advisor hos Splunk, hvor han har ansvar for strategi og vekst for Energy & Utilities. Splunk hjelper selskaper med å utnytte data for å forbedre sikkerhet og motstandsdyktighet til IT- og OT-miljøer. Ruston har over 25 års erfaring fra energibransjen. Han har hatt roller innen ingeniørfag, tjenester, DevOps og forretningsutvikling og har jobbet tett med Fortune Global 500-kunder. Før han begynte i Splunk, hadde Ruston roller som fokuserte på Demand Response, Energy Management, SCADA/ICS, Smart Metering, Utility Bill Management, energikjøp, samsvar og rapportering av bærekraft, AI og dataanalyse. Han er bosatt i Houston, Texas, med sin kone og tre barn, og har en Bachelor of Science i Electrical Engineering fra Louisiana Tech University. 


Kenneth Titlestad

Director, Operational Technology Sopra Steria

Kenneth Titlestad er ekspert på industriell cybersikkerhet med over 20 års erfaring innen IT og OT. Han leder for øyeblikket et spesialisert team innen OT-cybersikkerhet i Sopra Steria, og er dypt engasjert i å beskytte kritisk infrastruktur på tvers av ulike sektorer. Kenneth er arbeidsgruppeleder for Industrial Cybersecurity i Norsk Elektroteknisk Komite (en del av IEC). Utover sin bedriftsrolle er Kenneth involvert som gjesteforeleser, eksaminator og ekstern rådgiver for akademiske prosjekter. Han er lidenskapelig opptatt av å dele kunnskap og bidra til beste praksis innen cybersikkerhet.

Search
Stian Omholt
Stian Omholt
Event-ansvarlig