Hils på SiljeSilje Løvaas

Sopra Steria-ildsjel

Det jobber mange fantastiske mennesker hos oss. Når vi spurte medarbeiderne våre om hvem som gjør en ekstra innsats, og som fortjener å bli løftet frem, kom navnet til Silje Løvaas raskt opp.

Silje har jobbet i Sopra Steria i snart åtte år, og er utvikler og personalleder i systemutviklingsavdelingen. Hun har et brennende engasjement for faggruppene i Applications, og har vært faggruppeleder i kjernegruppen for Frontend i 7 år. Hun har et stort faglig engasjement, arrangerer fagdager, løfter kvaliteten og sørger for gode felles retningslinjer i faggruppene. I tillegg er hun et sangtalent som bidrar med musikalske innslag, som en del av husbandet.

Så Silje, fortell litt om deg selv:

– Jeg er en glad-bergenser med alt det medfører; skarre-r, et lydnivå som stiger i takt med engasjementet og litt sunn stahet. Jeg bor sør-øst for Oslo med samboer og en munter 2-åring. Arbeidshverdagen min består stort sett av programmering, personalleder-oppgaver, litt prosjektleder-/teamleder-oppgaver og organisering av Frontend-faggruppen sammen med faggruppeleder-teamet. På fritiden holder jeg mye på med musikk. Jeg er blant annet med i Sopra Steria sitt husband «Kjells Angels», oppkalt etter administrerende direktør i Sopra Steria, Kjell Rusti.

Hva gjør at du alltid gir det lille ekstra på jobb?

– Fantastiske kollegaer som støtter og gir av seg selv, spennende arbeidsoppgaver og muligheter for å engasjere seg utenfor sitt vanlige arbeid, synes jeg gjør det lett å gi det lille ekstra på jobb!

Fortell en fun fact om deg selv!

– Jeg er veldig matinteressert, og i tillegg til å lage mye forskjellig mat hjemme, så liker jeg å dra og spise på restauranter. I Oslo har jeg nå besøkt over 150 forskjellige restauranter siden jeg begynte i Sopra Steria, (på egen regning selvfølgelig).

Takk for din innsats, Silje Løvaas! Du er en ekte Sopra Steria-ildsjel😍🔥!


Bli en av oss

Vi søker dyktige folk som vil bidra i samfunnsnyttige prosjekter, lære av andre og bidra med kunnskap og kompetanse. Går vi sammen, så når vi lenger. Vil du bli med?

Bli litt kjent med oss