Hils på Ida Therese OlsenIda Therese Olsen

Sopra Steria-ildsjel

Det jobber mange fantastiske mennesker hos oss som gjør en stor forskjell for dem rundt seg, hver eneste dag. Vi spurte våre medarbeidere om hvem de syntes gjør en ekstra innsats, og som fortjener å bli løftet frem.

Ida Therese Olsen (28) sitt navn kom fort opp. Hun jobber som Senior Test Engineer, faggruppeleder, og utvikler. Ida har bakgrunn fra Ingeniørvitenskap og IKT fra NTNU, og begynte i Sopra Steria som graduate for fire år siden. I tillegg har Ida en karriere som cheerleader bak seg, og blant annet en 4. plass i NM! Hennes kollegaer beskriver henne som en positiv lagspiller som heier frem andre – kanskje cheerleadingen har bidratt her?

Så Ida: Fortell litt om deg selv?

– Som tester er jeg nok litt skadefro. Når man får programvare til å krasje, kan man gå hjem med god samvittighet. Etterhvert innså jeg at jeg hadde lyst til å ikke bare ødelegge programvare og løsninger, men også lage de, og vipps så fant jeg veien til utvikling. Utenfor jobb, skole og studier liker jeg å holde meg aktiv, og har opp gjennom årene vært innom diverse aktiviteter som turn, dans, fotball, fiolin, piano, ridning og klatring – i tillegg til cheerleading.

Hva gjør at du alltid gir det lille ekstra på jobb?

– Jeg glad i å lære, og gjerne litt av alt. Jeg fant raskt ut at som faggruppeleder i Sopra Steria får man mulighet til å arrangere workshoper og faggruppemøter, om alt man synes høres spennende ut. Så da muligheten for å bli faggruppeleder kom, takket jeg med stor glede ja til det.

– Pappa sa til meg en gang da jeg var en stresset student, og skulle begynne å søke jobb; Det er du som gjør jobben spennende og morsom. Jeg tror det satte seg. I tillegg synes jeg jobben er morsomst når jeg kan ha det gøy med kollegaene mine, både på kontoret, og utenfor. Det er ekstra gøy med prosjektleveranser når man kan feire med gokart etter jobb.

Fortell en fun fact om deg selv?

– Jeg hater å tape. Så når familien er på hytta i påsken og jula med familien, kan jeg ikke spille noe som ligner yatzy eller monopol. Da blir det fort dårlig stemning.

Takk for din innsats, Ida! 😍 Du er en ekte Sopra Steria-ildsjel🔥!


Bli en av oss

Vi søker dyktige folk som vil bidra i samfunnsnyttige prosjekter, lære av andre og bidra med kunnskap og kompetanse. Går vi sammen, så når vi lenger. Vil du bli med?

Bli litt kjent med oss