Hils på AndersAnders Refsdahl

Sopra Steria ildsjel

Det jobber mange fantastiske mennesker hos oss, én av dem er Anders Refsahl. Da vi spurte kollegaene våre hvem de synes gjør en ekstra innsats, og som fortjener å bli løftet frem – kom navnet hans fort opp!

Anders Refsahl (41) har jobbet som løsningsarkitekt for Sopra Steria i nesten fem år, og har vært Service Owner hos Bane NOR siden mars 2017. Anders har fagbrev som serviceelektroniker, og har jobbet med IT-drift siden 1998. Han begynte først som lærling i Siemens Business Services, og deretter i Forsvaret. Han har jobbet med brukerstøtte for blant annet Narvesen i 2001, vært teamleder for brukerstøtte for Utdanningsetaten. Senere jobbet han i Itera, før han startet som Service Owner i Sopra Steria i juni 2015.

Kollegaene hans beskriver Anders som en glede å jobbe sammen med, og som en fremoverlent type, med evne til alltid å sette kunden i fokus. Han strekker seg også lenger enn de fleste, for å levere det som kunden forventer.

Så Anders, fortell litt om deg selv

– På jobben er jeg «utenriksminister» i kundeteamet til Bane NOR som sitter på Byporten. Her har vi et fantastisk team på 20 personer, som jeg leder. Hverdagen er en blanding av mange forskjellige oppgaver som å følge opp driftstjenestene våre, enkelthendelser og masse prosjekter. Jeg har en sønn på 6 år som jeg bor sammen med annenhver uke i Vestby. På deltid er jeg samboer med den skjønne kjæresten min som bor ved Spikkestad, og er bonuspappa for hennes tre barn.

Hva gjør at du alltid gir det lille ekstra på jobb?

– De gode kollegaene som alltid stiller opp, en meningsfull jobb, og en interessant og givende kunde å jobbe for, med masse spennende oppgaver og prosjekter.

Fortell en fun fact om deg selv!

– Jeg ble østfoldmester i hjemmebrygging i 2015, og ølet Norsk-amerikaner fra Ego Brygghus er tilgjengelig på blant annet utvalgte Meny-butikker.

Takk for innsatsen, Anders! Du er en ekte Sopra Steria-ildsjel🔥😍🙏!


Bli en av oss

Vi søker dyktige folk som vil bidra i samfunnsnyttige prosjekter, lære av andre og bidra med kunnskap og kompetanse. Går vi sammen, så når vi lenger. Vil du bli med?

Bli litt kjent med oss