Sopra Steria vant storavtale i EU-systemet

| minutter å lese

Sammen med PwC har Sopra Steria vunnet en stor rammeavtale hos EU.

De nærmeste fire årene skal de to selskapene levere rådgivnings- og konsulenttjenester til EUs institusjoner og organisasjoner over hele Europa.

– Dette er en betydelig og strategisk viktig avtale for Sopra Steria, sier Lillian Røstad, direktør for Business Consulting i Sopra Steria Norge.

Hun forteller at Sopra Steria vil trekke på konsulenter med relevant erfaring fra samtlige land selskapet har tilstedeværelse i.

Avtalen ligger innenfor feltet informasjons- og kommunikasjonsteknologi, og innbefatter alt fra e-forvaltning og felleseuropeiske systemer til cybersikkerhet og implementering av EU-direktiver inn i IT-prosjekter.

– Vi vil også bistå med rådgivning knyttet til ny og innovativ bruk av teknologi, som kunstig intelligens, block-chain, tingenes internett og stordata, for å nevne noe, sier Røstad.

Search

ledelse-og-strategi

Lignende innhold

Kort om Sopra Steria

Sopra Steria er Norges ledende konsulentselskap innen digitalisering, og har de siste seks årene blitt rangert som Norges beste arbeidsplass. Som et av Europas største konsulentselskaper, bistår Sopra Steria store private selskaper og offentlige virksomheter med å ta digitalt lederskap. Selskapet er opptatt av å skape verdi for sine kunder og samfunnet, og har som mål å skape en bedre og mer bærekraftig fremtid.

Sopra Steria har 47 000 medarbeidere i 30 land, og hadde en omsetning på € 4,7 milliarder i 2021. I Norge sørger 2400 medarbeidere for en årlig omsetning på over 3 milliarder kroner i 2021. Vi har kontorer i Oslo, Stavanger, Trondheim, Drammen, Bergen, Kristiansand, Tromsø, Fredrikstad og Hamar.

 

Vil du vite mer?

Kristin Blix-Elton

Kristin Blix-Elton

Markeds- og kommunikasjonsdirektør, Skandinavia