Sopra Steria satser på Google Cloud

| minutter å lese

Konsulentselskapet Sopra Steria blir premiumpartner for Google Cloud Managed Service Provider (MSP).

Kunngjøringen skjedde under Google Cloud-toppmøtet i Paris denne uken. Kunder av skykonseptet Sopra Steria RightCloud, deriblant norske Aker BP, har allerede begynt å ta i bruk Google Cloud-teknologi.

– Som Google Cloud MSP-partner er vi i stand til å tilby kundene våre modne og skalerbare ende-til-ende-løsninger innen en rekke områder. Statusen som premiumpartner er en viktig milepæl i samarbeidet vårt med Google Cloud, sier Odd Inge Bjørdal, direktør for Digital Platform Services i Sopra Steria.

Google Cloud løsningen inngår i Sopra Steria-tjenesten RightCloud som omfatter Microsoft Azure, Amazon Web Services og Google Cloud. RightCloud-konsept er utviklet for å hjelpe offentlig og private virksomheter til å ta i bruk skyplattformene på en rask og effektiv måte. I tillegg tilbyr Sopra Steria SolidCloud som løsning for private skytjenester.

Bruno Hesse, som leder Alliances and Channel EMEA i Google Cloud, forteller at Sopra Steria er blitt håndplukket som én av bare 12 MSP-tilbydere på grunn av selskapets betydelige europeiske fotavtrykk.

– Sopra Steria har et omfattende tjenestetilbud innen både konsulentvirksomhet, system- og applikasjonsutvikling og forvaltning. Dette er svært viktige ingredienser for å lykkes med transformasjonsprosjekter i særlig store virksomheter, sier han.

Bildetekst: Odd Inge Bjørdal, direktør for Digital Platform Services i Sopra Steria, her avbildet med Trond Pedersen, salgsdirektør for infrastruktur og drift, i Sopra Steria. (Foto: Sopra Steria)

Search

Kort om Sopra Steria

Sopra Steria er Norges ledende konsulentselskap innen digitalisering, innovasjon og bærekraft. Selskapet har gjennom en årrekke vært rangert som en av Norges beste arbeidsplasser. Som et av Europas største konsulentselskaper, bistår Sopra Steria store private selskaper og offentlige virksomheter med deres omstilling.  

Selskapet er opptatt av å skape verdi for sine kunder og samfunnet, og har som mål å skape en bedre og mer bærekraftig fremtid. 

Sopra Steria har 56 000 medarbeidere i 30 land, og hadde en omsetning på € 5,8 milliarder i 2023. I Norge sørger 3300 medarbeidere for en årlig omsetning på over 5,2 milliarder kroner i 2023. Selskapet har kontorer i Oslo, Stavanger, Trondheim, Bergen, Drammen, Hamar, Fredrikstad, Kristiansand og Tromsø. 

Vil du vite mer?

Kristin Blix-Elton
Kristin Blix-Elton
Markeds- og kommunikasjonsdirektør, Skandinavia