Sikkerhetskonsulent og forretningsrådgiver – bidra til et sikrere samfunn

av Jakob Vagle - Konsulent
| minutter å lese

Er du nyutdannet? Bli med å forme morgendagens informasjonssikkerhet og risikostyring sammen med erfarne eksperter.  

Finn ut hva du vil jobbe med 

Nå har jeg jobbet i Sopra Steria i over tre år, og startet som graduate i kompetanseprogrammet for nyutdannede “Accelerate”.  Det har vært utfordrende og lærerikt fra dag én. Jeg har fått muligheten til å delta i mange ulike prosjekter, noe som har vært veldig positivt! Som nyutdannet kunne jeg derfor finne ut av hva jeg helst vil jobbe med. Jeg har jobbet med 

  • styringsprosesser for sikkerhetsarbeid 

  • revisjon og compliance til modenhetsvurderinger 

  • risikovurderinger 

  • digitalisering av sikkerhets- og risikostyring 

Kom raskt ut av startblokka  

Kort tid etter at jeg hadde startet i Sopra Steria ble jeg tatt med på et prosjekt av stor betydning for en kunde. Det handlet om å opprettholde to viktige sertifiseringer som ga dem et konkurransefortrinn i markedet – nemlig å sikre sertifiseringene ISO 27001 & 9001. Jeg fikk etter hvert mye ansvar i prosjektteamet. Dette var utfordrende for en fersking, men gjennomførbart fordi jeg hadde støtte fra kolleger med sterk faglig tyngde og en prosjektleder med mentorfokus.  

Helhetlig perspektiv på organisasjonen

Jeg lærte mye, både faglig og organisatorisk. Jeg fikk erfaring med det mellommenneskelige, det å kjenne på dynamikken mellom fagmiljøer og ledere. Å se en organisasjon i et helhetlig perspektiv var kanskje det mest verdifulle.  

Disse erfaringene har bidratt til å styrke min fagkompetanse og evne til å være en god forretningsrådgiver. Jeg har nå en sterk interesse for å hjelpe våre kunder med å digitalisere sin sikkerhets- og risikostyring.  

Vær med å bygge et sikkert samfunn 

Vi er i ferd med å bryte båndene til tradisjonelle verktøy som Excel og Word. Den siste tiden har jeg vært leder for, og arbeidet i prosjekter, som strekker seg på tvers av Sopra Steria – som er en ende-til-ende-leverandør innenfor digitalisering. Jeg har tillit internt, og har handlingsfrihet til å ha med meg kolleger inn i prosjekter. Dette er både spennende, utfordrende og viktig for å bidra til et sikkert samfunn, i en verden i stadig endring. 

Dette er bare begynnelsen på min karriere. I et miljø som oppmuntrer til vekst og utforsking, er mulighetene uendelige.  

Se våre ledige stillinger

Vil du også la din nysgjerrighet som sikkerhetskonsulent og forretningsrådgiver forme morgendagens sikkerhetslandskap? Ta en titt på våre ledige stillinger innen sikkerhet.

Search

Se alle blogginnleggene våre