Steria sponser NDC

04 Jun 2013

Én av årets viktigste møteplasser for norske utviklere, Norwegian Developers Conference (NDC), går av stabelen 12. juni i Oslo Spektrum.

 

Konferansen, som i fjor trakk over 1600 personer til fem dager med workshops og foredrag, har blitt et nasjonalt og internasjonalt samlingspunkt for ledende utviklere.

 

– Det er veldig viktig for oss å være tilstede på denne konferansen. For et av Norges ledende IT-konsulentselskaper er dette årets happening, sier Francis Paulin, løsningsutvikler i Steria og medansvarlig for Sterias bidrag til NDC.  

 

Internasjonale navn

De to første dagene, 10. og 11. juni, er det workshops på Radisson Blu Plaza. Selve hovedkonferansen sparkes i gang onsdag 12. juni, og varer i tre dager tettpakket med gode foredrag. NDC har en svært høy stjerne i fagmiljøene, og deltakere fra hele verden kommer for å delta. Ifølge Paulin kommer det i tillegg svært gode foredragsholdere, som blant annet Joel Spolsky og Scott Guthrie.

 

– Noen av verdens beste utviklere tar turen til Norge for å snakke om trender og nye teknologier. Men i tillegg til de store internasjonale navnene, har konferansen også hentet inn gode lokale navn. Det gjør at vi får en god bredde på seminarene. Dette er dagene da hele utvikler-Norge samles, sier han.  

 

Ønsker de beste IT-hodene

Hele konferansen foregår på engelsk, og alle foredragene blir lagt ut på nett i etterkant.

 

– Vi er stolte av å være tilstede som sponsorer og på egen stand. Vi er alltid interessert i å tiltrekke oss de beste IT-hodene, så onsdag og torsdag står det HR-konsulenter på standen som kan fortelle mer om Steria som arbeidsgiver. Fredag vil vi ha Sterias utviklere på plass, sier Paulin.

 

På Sterias stand kan du også spille på pinball-maskin og vinne en tur med Sterias luftballong. Vil du vite mer om konferansen? Les her:http://www.ndcoslo.com/

Pressekontakt

kbe_120x120Kristin Blix-Elton
Markeds- og kommunikasjonsdirektør
tlf: +47 970 28 616
E-post: kristin.blix-elton@soprasteria.com