En julehilsen til våre kunder

 18 Dec 2013

2013 har vært et formidabelt år for oss og for mange av dere, våre kunder. Først og fremst må vi få lov til å takke dere for lojaliteten og de faglige utfordringene dere har gitt oss.

I år har vi for alvor etablert oss i ligaen til de største i vår bransje. Vi har på et år vokst med nesten 300 nye mennesker for å kunne leve opp til målsetningen om å være deres betrodde partner. Når nye behov har dukket opp har vi hentet inn den kompetansen som trengs, slik at du kan konsentrere deg om din kjernevirksomhet.

Å være et selskap i rask vekst er ingen enkel prosess, og mange har spurt oss hvordan vi går frem for ikke å miste kulturen vår? Vi har dedikert mye tid og krefter på utstrakt opplæring innen konsulentkultur og metode for nye «Sterianere». Slik er det enkelt for dem å komme inn i familien som nå teller 900 personer. Så langt kan vi si at det har vært et suksessprosjekt – i år igjen havnet vi på listen over Norges tre beste arbeidsplasser. Vi tror at profesjonelle og glade folk gjør en god jobb, og det er det vi ønsker at skal kjennetegne våre konsulenter når de kommer inn i deres virksomheter.

Vi har all grunn til å tro at 2014 blir et spennende år med positivt fortegn, på tross av at det finnes noen som sier at tøffere tider for Norge er i vente.Vi ser optimistisk på fremtiden og på hva endringene med blant annet ny regjering, nye omstillinger og skjerpede krav vil føre med seg. Vi jobber med store og langsiktige prosjekter, og vi skal være konkurransedyktige også i fremtiden. Det viktigste er at vi skaper varige verdier som vil gå langt forbi 2014.

Til sist har jeg lyst til å snakke om hvor stolte vi er av å få jobbe med kundene våre. Dere er ledende og profesjonelle virksomheter, mange med samfunnskritiske oppdrag å ta hånd om. Hver eneste dag, året gjennom, arbeider vi for å bidra til at deres virksomheter skal fungere enda bedre – men vi lærer også mye av dere. Denne gjensidige læringen er virkelig grunnsteinen i «Power of Sharing» - og grunnen til at vi stadig blir bedre i den jobben vi gjør.

Med dette gir jeg de beste ønsker for julen 2013. Jeg gleder meg til å koble av gjennom høytiden, og ikke minst gleder jeg meg til å komme tilbake i 2014 for å ta fatt på et spennende år. Riktig god jul og et godt nytt år til deg og dine.

Med vennlig hilsen
Kjell Rusti

Pressekontakt

kbe_120x120Kristin Blix-Elton
Markeds- og kommunikasjonsdirektør
tlf: +47 970 28 616
E-post: kristin.blix-elton@soprasteria.com