Velge riktig integrasjonsstrategi

SAP og økosystemet rundt SAP er i stadig endring. Vi holder oss oppdatert slik at vi kan være sikre på at riktig teknologi og arkitektur legges til grunn for smidig og robust integrasjon, tilpasset varierte behov.

Vi er inne i en ny tid med skytjenester, komplekse systemlandskap og nærmest uendelige muligheter – og det har aldri vært viktigere å sikre ryddig og intelligent integrasjon. 
 

Vi leverer: 

  • Rådgivning og kartlegging av integrasjonsbehov
  • Rådgivning om API Management og SAP Cloud Platform
  • Utvikling innen integrasjon mot SAP: Prosessintegrasjon, dataintegrasjon, B2B-integrasjon, UX-integrasjon og IoT-integrasjon. 

Hvorfor velge oss? 

Sopra Steria er en av Europas ledende innen digital transformasjon, og vi er eksperter på å integrere med SAP. Vi kan bistå med datautveksling mellom SAP-systemer eller med tredjepartsystemer, mobile applikasjoner eller digitale assistenter. Det er viktig å tilgjengeliggjøre, gjenbruke og dele data ved hjelp av APIer og API management, for å få så mye som mulig ut av din SAP-investering. 

Vi har solid kompetanse på API, API Management og web services (web-tjenester). Vi snakker både SOAP og OData (REST) flytende, og vi har integrert SAP mot skytjenester hos SAP Cloud Platform og Microsoft Azure. Vi har også lang erfaring med enkle dataoverføringer ved hjelp av ALE, IDE og XML. 

Anne-Holme

Vil du vite mer?

Anne Holme
Manager, SAP
Tlf: +47 992 97 311
E-post: anne.holme@soprasteria.com