Lynkurs, Oslo | Hvordan styre risiko i en hektisk hverdag?

False

  • Dato: onsdag 22 januar, 2020
  • Sted: Biskop Gunnerus' gate 14, Oslo
  • Tid: kl. 08:30 til kl. 11:00

 Lynkurs, risikostyring

Lær mer om risikostyring internt i organisasjonen og i prosjekter. Velkommen til Lynkurs om styring av risiko og sikkerhet i finansbransjen!

Meld deg på dette Lynkurset

Risikohåndtering blir ofte en skrivebordsøvelse som i liten grad følges opp i en hektisk hverdag, mens risiko i operasjonell drift og prosjekter gjerne blir håndtert hver for seg og med forskjellig fokus. Koblingen fra IT- og sikkerhetsrisiko opp mot forretningsmessig risiko er ofte mangelvare.

Sopra Steria vil på dette lynkurset belyse noen av problemstillingene rundt risikostyring i en hektisk hverdag. Vi vil se på noen av de vanligste utfordringene som for eksempel
hvordan håndtere risiko i hektiske prosjekter og komplekse organisasjoner, hvordan IT- og sikkerhetsrisiko håndteres i en kompleks organisasjon og hvordan håndtere risiko i smidige prosjekter.

Vi har og med oss Morten Krog, Head of IT Risk and Compliance i Nets, som vil snakke om hvordan IT-risiko følges opp i Nets. Fra Sopra Steria vil Eirik Thormodsrud dekke håndtering av risiko for sikkerhet og personvern i smidige prosjekter. Camilla Olsen og Anders Hansen, også fra Sopra Steria, vil gi oss innsikt i en lettvektsmetode for risikostyring.

Velkommen til Lynkurs 22. januar!

Agenda

 08:30 Frokost og kaffe 
 09:00 Styring av sikkerhets- og personvernrisiko i utviklingsprosjekter
Eirik Thormodsrud, Head of Cyber Security Advisory i Sopra Steria
 09:30 En lettvektsmetode for risikostyring innen informasjonssikkerhet
Camilla Olsen og Anders Hansen, Sopra Steria
 10:00 Pause
 10:20 Styring av IT-risiko i Nets
Morten Krog, Head of IT risk and compliance
 10:45 Avslutning

 

Foredragsholdere

Morten Krog
Head of IT Risk & Compliance i Nets
Morten er ansvarlig for området IT Risiko og Compliance i Nets med ansvar for IT risiko i 13 forskjellige land med flere store driftsleverandører. Morten har lang fartstid innen IT revisjon, internrevisjon, prosjektrisiko, it-drift og sikkerhet. Han har en bakgrunn innen IT og økonomi og jobber inn mot både IT og forretning og har god forståelse for betydning av risiko på tvers.


Eirik Thormodsrud
Head of Cyber Security Advisory i Sopra Steria
Eirik har 12 års fartstid innen sikkerhetsarkitektur, penetrasjonstesting, sikkerhets - og IT-revisjon og annet sikkerhetsrelatert arbeid. Han har jobbet som sikkerhetsarkitekt og med sikkerhetsrevisjon av blant annet skybaserte plattformer hos flere av Sopra Sterias kunder.

 

Anders Hansen
Consulting Senior Manager, Sopra Steria
Anders har lang erfaring fra IT utvikling og informasjonssikkerhet i bank og finans. Anders har vært involvert i store endringsprosesser med stor kundepåvirkning. Han har i slike sammenhenger arbeidet med risikovurderinger både innenfor forretning og IT. Gjennom arbeid med sikkerhetskrav til prosjekt, samt rammeverk og retningslinjer for informasjonssikkerhet har risikoanalyser knyttet til informasjonssikkerhet og personvern vært en naturlig del av arbeidet. Siste årene har Anders blant annet arbeidet med risikoanalyser innenfor sikkerhetsmodell, personvern (GDPR), og systemer innenfor togfremføring.

 

Camilla Olsen
Consulting Senior Manager, Sopra Steria
Camilla har jobbet med risikovurderinger og risikostyring i 15 år. Hun har jobbet i privat og offentlig sektor inn mot både IT og forretning samt i skjæringspunktet mot leverandører. Hun har også erfaring med risikostyring i utviklingsprosjekter. I tillegg har hun lang erfaring med IT-revisjoner, opplæring og holdningsskapende arbeid av medarbeidere, leverandøroppfølging og styringssystem.  

Praktisk Informasjon

Dato: Onsdag 22. januar 2020
Sted: Biskop Gunnerus' gate 14, Oslo
Tid: kl. 08:30 til kl. 11:00

Personvern

Ved å svare ja her samtykker du til at din e-post settes på Sopra Sterias liste over mottakere av nyhetsbrev og informasjon om seminarer/kurs og lignende. Sopra Steria vil ikke bruke e-posten din til andre formål enn å sende deg informasjon. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke ved å sende e-post til lynkurs@soprasteria.com eller ved å melde deg av nyhetsbrevet.

Pris

Alle våre lynkurs er gratis, men om du ønsker faktura for bevertning, ta kontakt med Irene Bruun på ibr@soprasteria.com. Du kan melde deg på helt fram til kursdato så lenge det er ledige plasser.


Hvem kan delta?

Våre lynkurs er svært populære. Derfor tar vi dessverre kun imot påmeldinger fra potensielle og eksisterende forretningsforbindelser og partnere av Sopra Steria.


Ønsker du gratis rådgivning med en av våre seniorkonsulenter?

I etterkant av lynkurset tilbyr vi en times gratis rådgivning med en av våre seniorkonsulenter. Her kan vi diskutere og se etter løsninger på mer konkrete spørsmål og utfordringer du og din organisasjon måtte ha knyttet til temaet på dette lynkurset. Ta kontakt med Irene Bruun på ibr@soprasteria.com for påmelding.

Skreddersydde kurs

Vi spesialtilpasser kurs etter din virksomhets behov og ønsker. Ta kontakt med Irene Bruun på ibr@soprasteria.com.